Цитата:

| 
					Сообщение от Иван427  Это ты по этой фото такую диагностику корабля выдал?
 ----------

Ну если есть хоть малейшее представление о работе вооружения.
 То посмотри видео где кличёк вещает что ракетой попало в здание.
 А потом ответь на вопрос,какие ракеты работают осколками?
 Хотя.
 Судя по диагностике по фото.
 Ты пиздаболище обыкновенное.
 С огромной хохлоёбнутостью
 | 

Ваня, ти дуже, дуже тупий і не пизди про работу вооруженія, бо в тебе точно немає ніякого уявлення про це. Скоріше за все ти навіть мисливську рушницю в руках не тримав. Там на фото в задній частині правого борту цей борт розворочений. Ти просто не хочеш цього бачити, тому не бачиш, а не хочеш бачити тому що ти тупий. І не тобі мені розказувати як працює ваша ракета. Я бачив десяток результатів влучання ваших балістичних ракет в будинки і поруч з будинками. Якщо е поруч, то яма глибиною метрів 5 і діаметром метрів 10 якщо це м'який грунт. Якщо асфальт то і глибина менша і діаметр. Якщо влучає в будинок, то пробиває лише першу плиту даху і підривається, а вже вибух розподіляється в сторони і обвалює вниз поверхи лише струсом конструкції і лише тому, що це панелька яка стоїть як карточний домік де плити приклріплені одна до одної на вуглах сваркою вмурованих стальних елементів. От зараз в Києві ви знесли таким чином п'ятиповерхівку. Повністю обвалились два верхні поверхи, а сама конструкція стоїть. І це срана хрущовка. Що ваша ракета може зробити з залізобетонною конструкцією вритою в землю метра на три і з метровим шаром залізобетону зверху. Ніхуя не може. Але я не знаю як зроблений завод Байрактар. Можливо його в горі зробили, а під горою були допоміжні приміщення. Бо тільки дурні могли зробити такий завод на поверхні, знаючи що кацапи його обов'язково будуть знищувати. А ні ми, ні турки далеко не дурні, якщо пиздимо вас 11 рік війни, а ви нам ніхуя зробити не можете. Але повторюю Ваня, ти тупий і примітивний довбойоб і ліпиш сюди всяку хуйню примітивну і дурну лише з однією ціллю - довести що ти не довбойоб, але тільки усугубляєш враження що ти дебіл і довбойоб. Окрім того з тебе іноді лізе ще й твоя гомосяцька сутніст. Коротше Ваня, ти тупий підарас.