Цитата:

| 
					Сообщение от Dad_Cats  25 м по моєму і що. Ти вже забув як півроку тому були закладені заряди в тону під опорою кримського моста? То як ти думаєш, чим їх заклали і як ви могли це проїбать? 
Ну а це вам до кучі з кораблем і двома НПЗ. 

----------

Тебе Стіль в гівно мордою мокнув. Ти вспів хоч трошки всмоктати в себе гівна? 
 ----------

Ви цілий день пиздите про потоплений наш корабель вашим дроном. Якщо це дійсно так, то де відео атаки з цього дрона. При таких атаках ми завжди викладували відео з дрона. Де ваше? Бо поки що я тільки читаю про це від вас. В нас про це не пишуть. Хоча про атаку на Байрактар наприклад написали. Сумніваюсь, що його знищено, тому що такий завод під час війни не могли будувати без урахування війни і основні цехи повинні бути під землею і бетоном. А у вас немає боєприпасів які здатні пробивати навіть метр бетону. Ну а тут ваш Бур'ян, чи Баян. і його борт. Так де наш Севастополь? Де від вас хоч якісь фото з ураженнями воєнних об'єктів? Я бачу тільки побиті будинки, дитячі садочки, вбитих дітей і жінок. Ну добре, наші не покажуть розбиті воєнні об'єкти, но у вас то повинні бути супутникові знімки чи відео з вашого телеграму. Шо немає? Я від вас бачу тільки метрові списки куди ви попали, але ніяких підтверджень цьому немає. Ні фото ні відео. У вас або супутників немає, або ви попали тільки по житловим будинкам. 
  | 

Это ты по этой фото такую диагностику корабля выдал?
----------
	Цитата:

| 
					Сообщение от Dad_Cats  Та ще й пиздонуть що факт, шо наша ПВО - ніхуя нє збіла. | 

Ну если есть хоть малейшее представление о работе вооружения.
То посмотри видео где кличёк вещает что ракетой попало в здание.
А потом ответь на вопрос,какие ракеты работают осколками?
Хотя.
Судя по диагностике по фото.
Ты пиздаболище обыкновенное.
С огромной хохлоёбнутостью