Цитата:
Сообщение от =Stil=
Не пизди, таких АЗС в Питере нет  И логотипа такого тем более, это у вас где то и желтого цвета 
|
В нас на російській мові вивісок і об'яв немає. Або українська, або англійська. Та і фотка не з Лєнінбурга. Но про Лєнінбург у відношенню до Усть - Луги яка згоріла нахуй. У вас недавно бензин був в два раза дешевший чим в нас. Зараз в нас бензин 1.2 доллара. У вас 1 доллар. Доганяєте по цінам? А я ж попереджував, що за війну будете платити ви з своєї кишені, а не якесь там государство. І миж тільки почали вам палити всю цю вашу нєфтянку і роботи в нас по цій темі ще дохуя, но ми її виконаємо до кінця року. Так шо розводьте ішаків. Буде актуально. Як я буду сміятись, коли нєфтяна наддержава почне і паливо в Китаї купувати. А загалом все це дуже нагадує пакт Молотова - Рібентроппа. Тільки в сучасному варіанті Хуйло поїхало до Дзінь Піня ділити Європу під час Оліпіади і Дзінь пінь дав йому добро почати з України, а коли Хуйло поїхало радісно потирав ручки і скакав від щастя як Сталін після відїзду Рібентропа і кричав: Абманулі! І тепер стриже купони з тупої рашки, впарючи за дорого свій ширпотрєб в розвалену російську економіку і скуповуючи ваші дешеві ресурси, бо вам їх продать більше нікому.