Показать сообщение отдельно
Старый 24.08.2025, 20:34   #167494 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ну в твоем случае жиды из комик группы да еще и на веревочках болтаются , им самим бы выжить , а про хохлов то им до заду
Якби ви мали хоч децл мозгів ви б в жизні не полізли на союз жидів і українців, бо в нас інтелект і смєкалка на порядок вищі вашого. Куди вам нахуй до нас. Ми переграємо ваз завжди навіть на мінімалках, бо ви тупі і дебільні. Прете як слон через джунглі, а потім в болоті застряєте так шо вас потім крокоділи доїдають. В нас в Україні всі жиди і всі українці. В мене жінка була жидівка, син тепер жидобандеровець і він знає шо кацап і москаль то не людина, а підарас. Прийомна дочка чисто жидівка, зять італієць, а мої внуки жидомакаронніки.і вони теж знають що москаль то підарас.

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
ВОТ что у нас в телеге , все вы скоты лживые морды, можете перемогать только на словах ... ладно ты тут , но ваш говнокомандующий пиздун уууууууу

https://t.me/AleksandrSemchenko/64023
То ж не Сирський роділ, то Сємченко.
Правильно. Це ж ізвєстний хуєпльот Сємченко, він напише будь яку хуйню і ніхто з вас перевірять не буде. Відразу те гімно з'їсть, оближеться і ще попросить. Ну от нахуй нам всралась твоя засрана Тула і твій їбучий многострадальний Воронєж, про який анєкдоти розказують, що ви його завжди бомбардуєте.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 24.08.2025 в 20:41..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием