Цитата:
Сообщение от vcvcvc
Убивать людей, устраивать геноцид и чтобы за это вам ничего не было?
|
Саме так ви і робите і поки що ви практично безкарні.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Это ты из своего Ирпеня увидел?
|
З Інтернету, дурачок. А це ж не твій обмежений телевізор де тобі це не покажуть.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Да ты дебил больше, чем я думал))), т.е., нет космической разведки, радаров, да и вообще ты говоришь что твои "помощники" на столько тупые?
|
Я дивлюсь що це ти тупий як двері. Ти правда вважаєш, що якщо американці бачать, що піднімається ваша стратегічна ракета, вони будуть чекати поки вона вийде в космос і радари розрахують її траекторію? Ти йобнутий і розумово обмежений. Ти мабуть не в курсі, що коли ви стріляли Орєшніком по Україні, то перед цим запуском ви доповідали американцям, що запуск не по ним. Коротше, дебіл, ти дуже багато надихаєшся алкоголіком Мєдвєдєвим і телеканалом Солов'йова. Їм внімають всерьйоз тільки повністю кончені дебіли і зомбаки.
Коли останній раз ви випробовували ядерний заряд? Я тобі відповім - ніколи. Зате пройобів з запусками ваших стратегічних носіїв вагон і малєнька тєлєжка. Булава, Воєвода, падали на пускові майданчики і спалювали все навкруги. Ваш Бурєвєстнік це зовсім анєкдот. 18 запусків і всі неудачні. Нєнокс пам'ятаєш? Коли вона впала в море, а при її підйомі вона вибухнула і вбила своїх творців? А Сєвєродвінськ накрило ядерною хмарою? Ну от і прикинь, що така хуйня типу Булава не долетить до України, а впаде на твоє село. Заєбісь буде, правда?

З іншого боку ти звісно будеш щасливий тим, що прочуствуєш своєю сракою вялічіє росії.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
А твоя "фломинго", с двигателем от Л-39 (я кстати на нем летал)), развивающая макс скорость 890 км\ч, такая блядь неуловимая, что прям "неберучка"?
|
Та ви дрони зроблені з кукурузніков пропускаєте на швидкості 200км\ч. Чим ми вам Дрючбу спалили? І кучу НПЗ? Дронами. Де були ваші бєручки? Ви ті ваші бєручки тягаєте туди сюди, а прикрити вже ніхуя не можете. Вони у вас як коротка ковдра, на шию натягнув, ноги відкрив, ноги накрив - пуп мерзне. Ви ж уйобіще величезне і прикрити все не можете. Ви ж в своєму вялічії навіть не думали, шо по вам хтось осмілиться чимось стріляти. А ми стріляємо і будемо стріляти. Зараз наробимо сотню і запустимо всі одразу в різні точки. Ловіть їх. Щось зіб'їте, но більшість долетить куди треба.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
А твоя "фломинго", с двигателем от Л-39 (я кстати на нем летал))
|
На хую ти літав. Ти ж тільки що пиздів, шо вона повністю англійська, чи ти вже забув про це?
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Бля надо сыну позвонить, а то может вы уже Москву заняли, а я не в курсе
|
Подзвони, він тобі нагадає як дешеві дрони їбашили Москва-сіті і їх чогось ніхто не перехопив.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Dad_Cats, Сука, что ты со мной делаешь, я уже второй вечер корчусь от смеха, перестань прошу, я потом плохо засыпаю, а жена на меня смотрит как на ебнутого, от моего ржача
|
Це ж треба як тебе корчить від вєлічія на четвертому році опіздюліванія вашої помийки. Навіть черги на заправках тебе не впєчатляють. Скажи їй шоб вона по тобі постукала і послухала як дерево звучить. А потім сходиш перевіриш шо ніхто не прийшов.
----------
Тримай свіжачок.
Цитата:
Адміністрація президента США Дональда Трампа схвалила продаж Україні 3350 ракет повітряного базування Extended Range Attack Munition (ERAM).
Як пише видання The Wall Street Journal із посиланням на американських чиновників, адміністрація Трампа схвалила продаж минулого тижня. Ракети мають прибути в Україну приблизно за шість тижнів.
|
Дальність польоту від 240 до 450 км. Тебе порадує.