Показать сообщение отдельно
Старый 19.08.2025, 18:33   #167305 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
С нами в мире живет просто масса народа и ещё ни у кого не изъяли их язык, или культуру. Ты козлина всячески умалчиваешь и замазываешь причины начала СВО, маскирую под надуманным, неужели ты не понимаешь, что выглядишь как лживая тварь?
Хто з вами живє в мирі, блядь з тих кого ви не задавили? Кого ви вважаєте друзями, а не своїми колоніями, які можна грабувати і висмоктувати з них ресурси і захоплювати їх бізнес. Хто блядь? Нахуй мені ваші причини начала СВО і яка нахуй СВО в чужій державі? Які можуть бути законні причини для нападу на іншу державу. Яка міжнародна організація дала вам право іти війною на нас і яка держава підтвердила ваші т.н вами видумані брехливі причини? Всі ваші причини це - босяцький банальний грабіж і захоплення чужих территорій, і насадження своїх порядків і управління чужою территорію. А всі ваші озвучені вами причини це виправдання вашого злодійського нападу. І мені похуй як я виглядаю в очах тупого і дурного ментального окупанта такого як ти. Я тебе не поважаю тільки за те, що ти відмовляєшся думати головою і за те, що ти з задоволенням найобуєш сам себе. Мене ти не наїбеш, не старайся. А я нічого не перевертаю, я описую реальність. І ця реальність тобі не подобається, бо тоді тобі треба усвідомити свою фашстську і нацистську сутність. Мені похуй, що ти мені не віриш, ти для мене не мисляча людина а один з великої масси тупих російських скотів які відключили свої мозги і бубнять свої насрані штампи які їм насрали в голови з телевізора не намагаючись включити критичне мислення. Ти не людина, ти дресирована вівця, яка різниця як я виглядаю в очах дресированої вівці?

----------

Шо там у вас з бензинчиком, лаптєпідори. Ще є на заправках?
Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.

----------

«Ситуація з нафтопроводом «Дружба» насправді набагато гірша. Минулої ночі NASA FIRMS підтвердила, що горить вузол і насосна станція в Новонікольському, Тамбовська область, росія. Супутникові знімки показують, що значну частину об’єкта повністю зруйновано. Разом з успішними ударами по двох насосних станціях «Дружба» у Брянській області очевидно, що весь трубопровід «Дружба» від Тамбовської області в росії аж до заходу виведено з ладу на досить довгий час. Операцію провів український 14-й полк БПЛА».

Як видно з наведеної вище карти, сам нафтопровід являє собою величезний стаціонарний об’єкт, критичні вузли якого розташовано над поверхнею землі, і тому вони доступні для ударів як далекобійними дронами, так і ракетами. Такий об’єкт неможливо сховати, а його прикриття засобами ППО вимагатиме такої їх кількості, що московський пояс ППО здасться дитячою забавкою порівняно з цим завданням. Тобто для того щоб ужити термінових заходів щодо прикриття нафтопроводу з повітря, доведеться знімати зенітні засоби з інших місць, але з яких? Відсутність адекватної ППО над Волгоградським НПЗ уже вилізла боком.

Але тут важливий ще один момент. Це справді операція стратегічного масштабу, а з урахуванням того, що буквально щойно було заявлено про те, що в серійне виробництво запущено важку крилату ракету «Фламінго» з дальністю польоту 3 000 кілометрів та бойовою частиною 1,1 тонни, то тут спадає на думку інша стратегічна операція з дегазифікації європейської частини росії. Якщо характеристики ракети відповідають заявленим, то вона гарантовано може долетіти до об’єкта, відомого як «Ямальський хрест», або місця, де зав’язано практично всі газопроводи, що йдуть у європейську частину федерації та Західний Сибір. Ну, а після ударів по нафтових об’єктах SOCAR цілком логічним виглядає удар по заводу ЗПГ на Ямалі. Це зіставний масштаб операції за впливом на противника, і важливо те, що ЗСУ таки приступили до їх реалізації.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.08.2025 в 18:13..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием