Показать сообщение отдельно
Старый 19.08.2025, 09:15   #167289 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Если ты знаешь про одну тюрьму в украине,это не значит что их нет
Якби ти, тупа скотина, міг не тільки прочитати до кінця, а ще й зрозуміти те, що написано, можливо ти б не жив в гімні і непоніманії. І тобі, щоб правильно зрозуміти текст не довелось би виривати з контексту окремі фрази, а розуміти текст в цілому. Але для тебе це не осяжна задача, бо ти тупа інфузорія з примітивним мисленням. Дурному Ванькі не поясниш, тому вже як є. Такі тупі як ти теж повинні бути, щоб інші мали стимул і мотивацію розвиватися розумово, щоб не виглядати тобою.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Все эти фильмы, это производное 0-х, но мы их прожили, прошли, а вот у вас все закончилось майданом, а потом и до СВО дошло.
Ну дядя, серіал "Пацани" не з нульових, а сучасний. Серіали про Фому і Тихоміра теж сьогоденні і раз вони мають успіх в вашій аудитоії, то ви ніхуя не пройшли і ніхуя не прожили. Ви там і залишились. І саме тому у нас стався Майдан, бо ми давно зрозуміли, що ви залишились в прошлому, а ми бажаємо рухатись в майбутнє в сучасному світі. Ну а ви звісно вирішили "нє пущать", бо вам в тому прошлому буде скучно без нас. От і причина вашої скотської воєнної операції.

----------

Цитата:
Мне честно говоря фиолетово на твои рассуждения о "фене", наверное она для краткости (а краткость сестра таланта))
Та яка там краткость і який там талант, та і до чого тут фєня? В "фені" якщо ти не знаєш матюків немає. Бо на строгих зонах якраз матюкаються дуже обмеженно. Бо язик треба тримати на прив'язі, щоб потім сракою не відповідати за "краснорєчіє." Феня була створена ще до революції як мова - шифр для "своїх", щоб мусора не могли розуміти смисл. Але мусора теж змогли вивчити фєню і користуються нею навіть в повсякденному житті. Я пам'ятаю як колись в мене були клієнти з прокуратури, які загнали машину в гараж на ремонт і їх воділа запитував в мене де можна "коня прив'язать".
Я писав не про феню, а про ваш "рускій язик" яким ви користуєтесь в повсякденному спілкуванні навіть з своїми дітьми. І якщо ця "краткость" є у вас талантом, то такі таланти хай прцвітають в ваших єбєнях без нас.

Цитата:
В совпеменности, если допустим говорят - пидор, то в это вкладывают несколько значений, от физиологического, до обозначения как личности и всем становится все понятно.
Ну да, на фронті саме таким словом і заміняють фразу "До бою!" коли бачать ваших штурмовиків.

----------

Цитата:
На счет Македонского, то кто его знает как было в те времена и в тех войнах, но в современности какая нужда???
Ну про нужду ти в своїх свошніков питай, а не в мене, там дохуя у вас "обіжених" воює.

----------

Цитата:
Ну и чисто для жи знт на земле, если все будут "месить глину", от этого детей не получится и мы просто вымрем, из за тех же пидоров, за которых ты так переживаешь.
Я вже писав, що людська цивілізація має в середньому 5% гомосексуальних особин. І не тільки людська, а й у фауні і флорі. Так для чогось зроблено в природі. І це ніяка не болєзнь, а особливість відома лише пану Богу. Цивілізовані люди це вже зрозуміли і прийняли, навіть в своїх церквах. І лише ви сраку рвете, щоб виправити божий промисел, бо уявили себе вищими від Бога, щоб вирішувати судьби нормальних людей. Намагаєтесь запрєщать і нєпущать, а в підсумку маєте найбільшу кількість не тільки геїв, а і підарів. А причина цьому ваш рабський менталітет. Для вас особиста свобода і волевиявлення - ворог вашій свідомості і розумінню вашого миру з під палки і вашому суспільному устрою. Гомосексуальність не можна привити і виховати. Вона закладена при народженні на хімічному рівні, на виробленню гормонів. В часності на естрогені і тотестероні. Якого більше такий і буде формувати психіку жіночого чи чоловічого світосприйняття. Просто ви розумово обмежені і на складні питання даєте прості відповіді. Просто дай відповідь сам собі- тебе можна переконати в тому, що тобі подобаються чоловіки, а не жінки? Тебе можна навіть виїбати в сраку при відповідних обставинах і проти твоєї волі і ти станеш обіженим, але від цього не почнеш закохуватись в мужиків

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.08.2025 в 10:08..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием