Показать сообщение отдельно
Старый 19.08.2025, 00:48   #167285 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Я уже сомневаюсь, ты ли это? Или привести твои высеры написаны ранее?
Вот вы там все такие, пытаетесь пустить пыль в гоаза и выставить себя на много лучше, чем есть на самом деле. Вот ты про тюрьмы пишешь, а вы значит за 70 лет в стороне были? )) Ла и что за разглагольствования, как будто ты такой охуенный знаток тюрьм, как у нас, так и в других странах, вот что ты несешь?
Та я це, я. Хто ж іще? Нас в ваших тюрьмах сиділо менше, чим вас, та і сиділи по політичним статтям. А політв'язні з України мали інший менталітет, тримались купи, аби захиститись від ваших посконно-ісконних підарів. Тому звісно якийсь процент мабуть був, але історично наша мова більш багата на інші аналогії, а матюки пов'язані з гомосексом викоростовуються набагато менше чим у вас. І от шо цікаво, якщо людина добре володіє українською мовою, то вона практично не матюкаєтся, або використовує матюки обмеженно для вираження емоційності сказанного, но не підміняє все підряд трьома матюками і не робить постійно вставок з слова блядь і єбать. А от виходців з вашої помийки одразу видно саме по цьому. От у нас на роботі є один чувак з Донецьку. Моторист, дуже досвідчений, золоті руки, но коли він починає розмовляти то хоч святих винось. І от шо цікаво, коли з ним починаєш розмовляти українською він перестає матюкатись якось на підсвідомості і починає сам розмовляти 50 на 50 українською і російською. І от скажи, ти шо небудь чув про українські тюрьми? Їх назви наприклад. Думаю що ні одної не згадаєш. Я наприклад знаю тільки одну Лук'янівську і то тільки тому, що Янукович туди Юльку посадив і Луценко. А я тобі твоїх згадаю кілька. Бєлий лєбєдь. Крести, Таганка, Бутирка, Лєфортово, Чорний дєльфін, Полярная сова і т.д. Чому ти нічого не знаєш про наші тюрьми, а я знаю про ваші? Тому що ви ці тюрьми героїзуєте і романтизуєте в піснях, фільмах, в повсякденному житті, створюєте фільми з головними героями урками які піздєц які справедливі, поважаєте зеків і переймаєте їх повадки і звичаї, понятія і закони. Придумуєте їм красіві назви. А ми нєт. Наші тюрьми всі під номерами. Для нас сідєлєц це ізгой, тавро на все життя. Його історії нікому не цікаві крім таких як він сам. Попасти в тюрьму це не почотно, а хуйово і нічого гарного звідти не винести. Спорчене життя, загублена молодість і відсутність перспектив. Іноді вони з тюрьми представляються банківськими співробітниками, або покупцями на ОЛХ. Тіпа скинь фото товару на вайбер, бо інтернет не грузить. А потім на вайбер пришле фішинговий сайт, або троян. І намагаються надурити і виманити гроші. Посилаю нахуй одразу і бажаю досидіти до дзвінка без досрочки. Ваші фільми Пацани, Бригада, Мєнти, Брат 2, це ж сплошні романтизовані урки, вбивці і крадії яких ви потім цитуєте, вихваляєте і надихаєтесь ними, стараєтесь бути на них схожими. А ми на них дивимось як на урок і босяків. Ловиш різницю між вами і нами? І тому, бачиш, ми далеко не один народ, бо виховання, цінності і менталітет суспільства кардинально різний. Тому і війна між нами. А ви не можете зрозуміти і повірити, що ми не такі як ви і лізете до нас, щоб зробити нас таким гімном як ви. І виправдовуєте цю свою підлу і скотську війну, наклеївши нам ярлики вигаданих нацистів і фашистів. А підла і скотська вона тому, що ви прекрасно знаєте, що справа не цьому, а в тому, що ви не можете змиритись з своїм скотським статусом урок і підарасів.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 19.08.2025 в 01:29..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием