18.08.2025, 23:00
|
#167279 (permalink)
|
|
Новичок
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении
|
Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Ну чого ж я піздун, коли ти сам підтверджуєш що цікавишся його адресами. Вони тобі для чого, щоб донос написати? Бо в гості ти до нього навряд чи хочеш. Суки ви всі до одного. Стучащі суки і фашисти.
Та яка там у вас снісходітєльность, ви пишете всі, но реакції немає. Просто доносів гори, всі хуй прочитаєш, не вспівають тов. майори все читать. А в нас ситуація інша. Стукачів дуже мало, тому СБУ сама відслідковує месенджери по ключовим словам і бере такого ненадійного на карандаш. А далі не чіпає його до тих пір, поки його не починають вербувати ваші спецслужби для проведення диверсій і террористичних актів. А якщо він буде пиздіть шось на такому форумі як цей, то він зовсім нікого не буде цікавить. Пиздіть в нас можна шо попало, якщо це не публічно і читає цей піздьож не дохуя людей. Ну от я наприклад можу сказати, що Зеля і його шайка підараси, а ти хуй скажеш шо Путін Хуйло, а Кадиров овцейоб. Бо мені ніхуя не буде, а тобі бутилку в сраку засунуть. От тобі і різниця між вашою тупою помийкою і європейською демократичною країною.
----------
Попкорном від несбиточних надєжд подавишся. Не жди, не буде ніхуя. Півроку європейські лідери і Зєля грають роль санітаров в дурдомі з пацієнтом в шапкі Наполєона і убєждають його шо він таки Наполєон і шоб він не розстраювався і не робив тупих речей. Він все одно робить тупі речі генерує іспанський стид для Европи і США. З цим мало шо можна зробити, але потрібно якось нівелювати ту шкоду яку він приносить репутації США. Тупий неосвічений довбойоб дорвався до влади в наймогутнішій країні світу і поводить себе як чорт у вертепі. Тому всі підстроюються. Головне шоб не брикався і продавав зброю. Все інше вже не важливо. Такшо смокчи свою канхвєту "Тузік вкусний" з козячого лайна і на більше не розраховуй. Вам по любасу пизда рано чи пізно. А Трампуша себе дедалі більше заганяє в яму позору.
|
когда свынюку тащат на убой она тоже истошно верещит! Вопрос в том как её приготовят
|
|
|