Показать сообщение отдельно
Старый 17.08.2025, 22:17   #167225 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Мы не против мира, но на наших условиях, заметь - не перемирия
Чувак, ну я дивлюсь уривками вашу пропаганду. Для чого ти її тут слово в слово повторюєш. Мир на ваших условіях це капітуляція України, з етнічними чистками, питочними і фільтраціями, а також знищення Українців. І тому ви свої условія скручуюте в трубочку і вводите собі її в задній проход

----------

Цитата:
Все что с вами произошло, скажите спасибо старому пердуну Байдену и его шавкам из ЕС. Вы изначально были разменной монетой, хотелками ваших "помощников", они нашли дурачков в виде вас и пустили вас в расход. Вы теперь ничего из себя не представляете, вернее представляете жалкое видение и весь мир это понял.
Я цю твою мантру так багато разів читав, шо вже напам'ять вивчив. Не позорсья ти цими тупими внушеніями. Вони на мене не працюють. Вони від тебе звучать як тупий і безпомічний скульож. Харош вже, а то ригонути хочется. Скучно ж.

----------

Цитата:
Встреча Путина и Трампа, лишнее к тому подтверждение, вы просто - пшик, как бы ты там не скакал.
Можеш уточнити, що тебе там так вдохновило, бо я там окрім красної дорожки і трампівських аплодісмєнтов ніхуя не побачив і не почув. Шо саме тобі дало привід для твоїх вновь воскрєсших надєжд на побєду? Я наприклад побачив як Трумп прогнувся перед Хуйлом, його(трампа) обісрали всі американські СМІ в тому числі і Фокс Ньюс. В мене для вас є ідея. Пошліть вєжлівих человєчков на Аляску. Хай там рєфєрєндум організують з мєстними бомжами. Аляскінская Народная Рєспубліка. Ісконно руская зємля, сєвєрная корсунь, скрєпа, рускоговорящіє люди, нога руского солдата в лаптє, Рюрік і всьо такоє. Захопите процентів 18 территорії, три з половиною роки повоюєте і прогнете Трампа на всю Аляску. Він віддасть точно, шоб не було третьої мірової войни. Якраз встигне до кінця свого срока. Но треба прямо зараз починать, шоб упоратись на протязі його сроку. З Кієвом ні за три дня, ні за три з половиною роки не вдалось, а з Анкоріджом точно вдасться.

Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 17.08.2025 в 22:53..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием