Показать сообщение отдельно
Старый 17.08.2025, 14:45   #167204 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
засуну черенок в твоё красное очко как ты и хотел,
Бойся своїх жєланій, зрадник підарасообразний, бо хтось тобі ту лопату прямо дома в сраку затасує, притому плашмя. Про Київ вже не мєчтай, тут для тебе територія настільки опасна, шо навіть хуже чим десь в пампасах Австралії з павуками, крокоділами і зміюками. Помреш вмить ще на підходах до підходів, їбать тебе в сраку.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Вот пусть он и остается для них, а для нас он гавнюк обыкновенный и очень сомнительно, что с ним будут что либо подписывать, на смену подкрадётся Залужный))
А хто сказав, шо з вами шось будуть підписувати? Ну хто при здоровому розумі буде довіряти бумажкам підписаним Хуйлом? Він ні для кого не має статусу порядного підписанта. Його бумажками можна тільки підтиратися, шо він завжди і робить. Тому нє, ваш Хуйлолузєр іде кобилі в хуй.

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Ага с флагами вверх ногами и незнанием столицы украины,такие же клоуны как просрочка ваша)))
Це ж не відміняє те, шо вони вважають, шо таки Путін Хуйло?

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
У тебя получеловека забыл спросить что мне делать.
Просто ти пишешь вскукарєками безсмисловими і беззмістовними. А мені скучно читать твою хуйню. Ти близький до ігнора. Старайся, а то перестану відповідати. Таке враження, що тобі 12 років і якісь дразнілки повторюєш. Як і Салмиш до речі. Ви обоє мені вже трохи психологічну оскому набили своїми скучними вскудахтами. Ваші коменти виглядають як насране.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 17.08.2025 в 14:48..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием