Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Ой кацап в твоєму роліку в кацапському рєпєртуарі. А ну дайтє мнє ваши роліки бистро, а то я хочу сделать свой ролік. Кацапу всі должні. І вєчний хуй на палкі, бо такий же тупий як ти. Но він забув, шо США не входить в зону МУС, бо вони не підписували положення цього суду. Но бачу, шо кацапи поголовно перевзулися і тепер американці вже для них не піндоси.  Трамп пропаде і знову перевзуєтесь. 
----------
Не спорь з реальністю. Хуйло він і є Хуйло. В Анкоріджі відбулись масові протести проти приїзду Хуйла і там йому теж розказали що він Хуйло, а ти мені тут намагаєшся підміняти реальність.
----------
Картінка протухла ще вчора, но ти все одно її виставив, бо тупий і сєлюковий і тому не розумієш контексту навіть на своїй картінці. 
|
мда.. совсем ты отупел. усраина стала как и хотела хутором с паном. Давно я не был в кукуеве, с 22 года, думаю скоро опять приеду и привезу лопату чирву, засуну черенок в твоё красное очко как ты и хотел,
нерабы плять, Зеля гнида просрал усраину, гэээть! уси на майдан!щээээ нээээ вмэээрлааа!
некриворожский пидарас, вот интересно шо ты будешь дальше робыть? куда с Ирпеня сдрыснешь, когда Зеля сдрыснет, когда прикроют эдиный марафон с наталкой мойсейчук, когда тебя соседи крайним сделают шо ты всех наепал, ГА? ГАлубая луна