Цитата:
Сообщение от cfkvsi
И карамультуком без мушки перестал хвалится,наверно разворотило этим 122рым тебе там не хило.
|
Да шо ти кажеш? По перше, я не блохастий, а Dad_Cats, тому треба було замовляти підпис інакше, по друге це був підкаліберний бронебійний снаряд для стрільби по танку, не дуже розумію для чого для якогось блохастого з карамультуком стріляти бронебійним снарядом. По третє, мій карамультук і я прекрасно себе почуваємо, а я продовжую висвітлювати твою сєльську тупість і недоумкуватість, а ти не снаряди вистрілюєш, а сереш в дірку дерев'яної будки, чешешся від пєдікульоза і мєчтаєш, що я кудись пропаду. Але в мене умови для здоров'я кращі чим в тебе і тому накриєшся ти своїми парнокопитами скоріше ти чим я кудись пропаду.
----------
Цитата:
Сообщение от Kot 01
Вот как раз они решают, твой протухший пусть в сторонке только слушает.
|
Хуйлолизун, ти розчесуєш свої брудні надєжди без всяких шансів. Вони вже все сказали, що порішать нічого не вдалося, но ти все дрочиш і дрочиш. А Зєля робить свою справу. За два тижні 8 НПЗ пішли за рускім корабльом. А один пороховий заводік "Еластік" зник з поверхні землі, як наче його і не було. Ще один заводі "Азот" де ви робите вибухівку дуже добре згорів. І тому ваше Хуйло почало просити про перемир'я в небі без прєкращенія вогню на землі. Але хуй йому в сраку.