Цитата:
Сообщение от Kot 01
А на своего клоуна посмотри, ему даже каблуки не помогут.
|
Додік сказав, шо тепер його пісділ залежить від Зєлєнского. Я дивлюсь, що без Зєлі два старих бздуна не можуть ніхуя порішать

----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Наш хоть легитимные выборы проводит каждый срок, а ваш вообще вас нахуй послал и карманы баксами набивает, ебал он все, вот и фсё))))
|
Ти схожий на обриганого і обісраного бомжа з маршрутки, який обригав бабу і тикаючи в неї пальцем каже: "Пасматрі на каво ти похожа, ти виглядіш еще хуже чем я."
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Затвором клац, в ебало тресь - прощай скотина и так по всей ЛБС)))
|
Та бачив я недавно відео такого затворщика і трєскунчика. Крупним планом в камєрі дрона. Бреде по полю, автомат за спиною, років 55 на вигляд, щоки впалі, морда не брита, каска з'їхала набік. В руці телефон, шось там набирає, побачив дрон і пішов йому назустріч прямо в камєру. Бєзісходність, відчай і отрєшеніє на морді, согласіє на своє вбивство. Навіть страху не було і очі не заплющував. Прямо в деталях видно як його заїбала війна і настопизділо жити в цьому середовищі. Це був останній вираз на його тупій рабській морді в його житті. Наступний кадр з іншого дрона, де він лежить і в нього горять штани. Аж жалко стало. Бухав би собі в своїй забутій богом дєрєвні, а не продавався за 2 лімона, які йому так скоріш за все і не заплатили. Тупий убой нікому не потрібного в житті животного.