Показать сообщение отдельно
Старый 11.08.2025, 13:07   #166975 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
И не надо никаких Гиркиных, их бы народ смыл в унитаз очень легко.
Коли довбойоб таке пише, то одразу розумієш, цей довбойоб дуже смєлий і безбашений. Не зрозуміло тільки як ти з такою безстрашністю так довго прожив? У вас в краснодарському краю в якійсь станіце банда орудувала років три тому, яка підпорядковувалась якомусь мєстному царьку, родичу глави слєдствєного комітєта. Чайка прізвище, нє, не пам'ятаю вже точно. Їх там всього чоловік п'ять було. Ну чомусь мєстний народ їх злити не зміг. А тут ти пиздиш за отряд Гіркіна в 300 людей, добре тренованих і організованих повністю озброєних, які захопили ОДА, роздали зброю мєстним маргіналам. І ти несеш якусь тупу хуйню, мовляв народ їх би злив. Хотів би я подивиться. Впрочем один депутат мєстний, Рибак його прізвище підняв скинутий український прапор. Ну так всім відомо шо з ним сталося. Його знайшли в озері з розпоротим животом. Якби в твоєму селі з'явилось десяток озброєних бойовиків, то все твоє село ходило би по стрункі і виконувало все що вони вам накомандують. Так шо дивлячись на цю твою хуйню я бачу рівень твого розвитку і сприйняття реальності. Ну нічо, повернуться в твоє село СВОшники, вони тебе познайомлять з реальністю. Може тобі трохи проясниться.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 11.08.2025 в 13:09..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием