Показать сообщение отдельно
Старый 10.08.2025, 21:46   #166961 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Дуже цікаво, викладуй, почитаємо. Де блядь Стіль, хай здійснює камінгаут, а то зараз Вовчик розкаже в яких голубих устріцах його в кожаних шортах і фуражкі бачили і про пісі ціловані.)))))
Нихуя себе.
Хохол хохла наебал)))
А ты то лошара старая,повёлся)))

----------

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Дядя, оця твоя полєміка, ти вже її в тій чи іншій формі писав не один раз, а я не один раз читав, тому зараз читати не став все, а тільки перші рядки. Там відразу все понятно. Ви нам все дали, ви нам все даром подарили, ви нам все дозволили і нам можна було з вашого позволєнія робити все що нам хочеться. Но далі шось пішло не так, бо ми дійсно почали розвиватись і вам це не сподобалось, бо а вдруг ми почнемо жити краще чим ви. Ну і ви напали, щоби відібрати нам подаране. Оце вся суть того шо ти постійно пишеш. Оцим ти пояснюєш те, чому ви на нас напали. Для тебе все справедливо. Тому я тобі дав ролік, щоб ти подивився звідки в тебе беруться такі дебільні пояснення. Там все розкладено по поличках. Я не вивчав психологію, але люблю цікавитись, тим, чтому люди так або інакше себе поводять. І тому я тут так довго за вами тут спостерігаю. Мені цікаво, як ви можете так пиздіть про очевидні речі. Я підозрював, що ви не пиздите, а саме вірите в те, що пиздите і трошки уявляв собі чого так відбувається. Ну тобто думав про те, що закриваючись від правди ви рятуєте свою психіку. І от я подивився цей ролік, а там все розкладено в порядок при якому все це з вами відбулося. З цілим народом. З усіх боків вас оточують країни, народи яких кажуть вам, що ви не праві, що ви агрессори і чините злочини. Вас давлять санкціями і допомагають нам щоб зупинити вас. Всі проти вас і ви всіх вважаєте не правими, але і на це - цей годинний фільм дає пояснення чого ви на це не зважаєте і думаєте, що вас і ваші дії не розуміють. Всім вашим сусідам і нам в їх числі не повезло бути вашими сусідами. Ви завжди були такими, кримінальними злочинцями в своїй більшості, а ті з вас хто не були вимушені були підстраюватись під психологію злочинців і ментально ставали ними ж. Тому да, перемогти вас війною, так щоб знищити не вийде ні в кого, але перекрити вам кисень так, щоб ви почали нищити самі себе вповні можливо. Треба лише бажання сильних миру цього. На мою думку всіх ви вже дістали, але вони поки що не можуть об'єднатися для цієї святої цілі і б'ються з проявами цієї хвороби, а не з хворобою якою є ваша токсична імперія. Вас просто потрібно розвалити нахуй і світ зможе жити нормально. А всі ваші сателіти і союзники теж займуться собою, а не террором з вашою допомогою.
Ну если ты у нас правдой всегда пиздиш,напомни ка что Украина обещала при выходе из СССР?
Иван427 вне форума   Ответить с цитированием