Цитата:
Сообщение от Иван427
То то на аргументированной беседе ты слился)
|
Бугага, не сміши мене, чорт незамисловатий. Де ти і де аргумєнти?

----------
Цитата:
Сообщение от Mems
А ты пока спокійно спав до 8.00 стринги оранжевые снимал перед сном
|

От ти приколіст. Років 30 мабуть без трусів сплю

----------
Цитата:
Сообщение от Mems
садочки дитячий у него одни , тебя послушать так у вас акромя садочков в усраине нет не хера
|
у вас куда дрон упаде, там і воєнний об'єкт. можу тебе порадувать, приїхав сьогодні в гараж, а в мене під'йомні ворота, дивлюсь а стойка воріт відійшла від стінки на 3см. Виявляється вночі в 100 м від гаража на стройку впав ваш збитий чи не збитий дрон і вибуховою хвилею в мене віджало ворота гаража. Ну як би без всяких інтернетів, новостєй і пропаганди я своїми очима бачу, що ваші дрони летять куди попало, бо воєнних об'єктів тут і близько немає. Житловий комплекс який ще будується. Сторож знайшов двіжок від Гєрані. Ну от тобі і відповідь на то, що ви не б'єте по мирним об'єктам. У вас дронів дохуя, а воєнних цілей мало і тому ви тупо запускаєте дрони куди попало. Вони і падають куди попало, на частний сектор, на житлові будинки, на поліклінніки і дитячі садочки.
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
У вас акромя банок с огурцами нет не хера
|
Хочеш огірків малосольних замість рєпи консервованої? Може ще й сала з прожилками з часничком і перчиком під водочку Хортінську? А вот хуй тобі на палочкі, жри рєпу і хуярь стєкломой, не нарушай скрєпи, вата йобана.