Показать сообщение отдельно
Старый 07.08.2025, 22:02   #166813 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
А теперь вопрос если есть русофобия причем дичайшая
Так вона ж не на пустому місці виникає. Ви ж навіть тут людині, яка дуже аккуратно пояснює вам свою думку вже починаєте погрожувати. Тіпа, не вознікай, сука, соглашайся з усим, ми блядь старшиє братья і очі сука додолу опусти і слухай шо тобі дєлать, бо ми тобі розкажем сраний естонєц, як росіюшку любіть. К ногє сука естонская і нє пізди. А потім в Естонії з'яввляються русофоби, бо вони чотко вас чують, а їхні старі люди пам'ятають скільки їх згноїли в ваших гулагах.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Ну я ещё могу понять эту пропаганду с молодым поколением, им можно вдалбливать со школы, но вот трудно понять таких как Dad_Cats это же практически мой ровестник, он был "октябренком", "пионером", "комсомольцем" (возможно и партийным), служил в СА и потом вдруг стал моральным уродом, он ведь только недавно стал писать на "мове", до этого общался на русском, он же сцуко учился в УССР на русском, читал русских классиков, а стал бандеро-фашистом.
Піонєром, комсомольцем, октябрьонком був, так було положено в СССР. Прикинь навіть півроку був комсоргом цеху на заводі який ви зараз завалили дронами і ракетами. Я тобі скажу дуже прочищає мозги від русскості. А от в школі я вчився українській. Всі предмети були на українській мові. І були уроки російської мови і літератури. На тому все. Но російську мову я знаю краще чим будь хто з вас. Читав і Толстого і Достоєвського, і Чехова. Ну і Пушкіна з Лєрмонтовим звісно. І багато різної художньої літератури про Вєлікую Атєчествєную. Але потім прочитав Булкакова і Солженіцина. Всі їх собранія сочінєній. І все як рукою зняло. Прикинь. Не Шевченка, не Лесю Українку, не Івана Франко, а оцих імперців. І дійшо до мене в якій брехливій і цинічній країні я жив. Ну а в армії вже надивився на совковий дебілізм до ригачок. Сука, тупіше совкової армії немає ніде в світі. За два роки служби я тримав один раз свій автомат і один раз чийсь карабін Сімонова. Я їбав твій хвалєбний совок і таку саму вашу росію. Ви нічим не відрізняєтесь. Та сама показуха, ті самі крашені газони, і натерті гуталіном плаци, те саме відношення до солдат як до скота. Згиньте нахуй, від'їбіться від нас з своїм тупим дебілізмом, нарцисизмом, і приниженням людської гідності. Гнийте там без нас, без країн Балтії. Вам це подобається, щоб вас їбали всі начальники і найнижчий мусор.

----------

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
Вот и Прибалтика стоит раком и думает шо после украины пан захочет?
Країни Балтики вас на хую бачили, особливо твою Дирляндію. В Росію переїзжають тупі дебіли, які не здатні вивчити балтійські мови і які не здатні асимілюватись. Тому вони дивляться телебачення на рускому язику і варяться в вашій пропаганді. А потім бігають з російськими прапорами і верещать про дідовоєвалов. Ну їх ловлять і відправляють любити росію зблизька. Вони упираються, не хочуть, але вже дітися нікуди. І з чистої Риги, Талліна, або Вільнюса доводится переїзжати в засрану Тулу, або Рибінськ. А там якийсь богодул розкаже їм про уваженіє до вєтєрана СВО і приходить прозрєніє куди вони попали. Но уже запізно.

----------

Цитата:
Ну вот "Уиткоф" приехал говорить с Путиным и это не смотря на 18-й пакет санкций, грозилки Трампа пошлинами и пр., украинские СМИ молчат, как буд то в рот воды набрали (или ещё чего), ну последнему оленю понятно, что им сказали - молчать! Как решим так и будет, вы никто и звать вас никак, вы ничего не решаете. Вот нахрена Украине нужна была такая судьба, вот за что стоял майдан? Вот за что???
Ніяк не дійде? Так не дивно, мєнтальному рабу не зрозуміти. Мєнтальний кацапський раб зайнятий базовими потребами і своєю безпекою, в тому смислі, що якщо тобі вдалося вирвати з жадних лап просрочку біля пятьорочки, то тепер треба донести її додому і нажертися. А в своєму селі треба зорко наблюдать, шоб ніхто не спиздив вночі твої три помідора, які ще не дозріли на городі і вчасно їх знять з грядки.

----------

Цитата:
Странно что ты дрочишь именно на тех, кто всегда проигрывл нам)))
А хто вам програвав, ну от в чистому виді?

----------

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
У меня наверное извечный вопрос: как можно человека, выросшего в одной среде, переделать в человека-урода? И потом эти уроды, будут делать из молодых особой, подобных себе уродов, которые будут обладать полным набором соответствующим подобных себе уродов, из за которых начнуться всякие непонятки, ведущие к войнам, которые глядя на белое, будут до усрачки утверждать что это - черное и ничего их не убедит: история, факты, действительность, логика. Неужели только один способ, поставить их раком, или к стенке, или создать невыносимые условия и пр., что бы заставить анализировать?
А це, дебіл тупий називається прогрессом, на який глубінарний кацап не здатен. Кацап не обучаємий. Він як нестираєма флешка. Йому потрібна лише ультрафіолетова масівне ізлучєніє, щоб в нього обнулилися мозги. Таку вспишку може створити підрив ядерного заряду, який він так хоче підірвати комусь іншому, але у кацапа завжди розрив між діями і наслідками і він може це осягнути лише коли прилітає саме йому, а не комусь іншому. Або правильний постріл із власного автомата в свої власні мізки. І от лежить такий тупий кацап, якого хвилювало питання за що стояв майдан в канаві. Тілько що йому український дрон відірвав ноги і він після того як побачив ці ноги окремо від себе, на сам кінець все зрозумів. Він не тягнеться за допотопним жгутом Есмарха, щоб зупинити кровотечу. Він тягне собі під підборіддя автомат, но знову тупить і задирає голову в небо. Стріляє собі в підборіддя, куля вилітає в районі перенісся і зносить йому півморди разом з очима. Мозги цілі, а морди більше немає. На повторний постріл більше немає сили, та і автомат десь відлетів. І цей тупий чорт, ще мучиться півгодини, поки стече кров'ю, або здохне від больового шоку. А треба було просто не лізти в Україну, не бути фашистом і не дивитись російську пропаганду.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 07.08.2025 в 22:08..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием