Показать сообщение отдельно
Старый 05.08.2025, 18:03   #166691 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Звісно пам'ятаю стройбат, я тоді пожарним в Севастополі служив, а в Балаклаві чи на Фіолєнті забув вже сапоги-стройбати шось там будували в штольнях. Мабуть ти теж тоді в стройбаті служив. Так от вони там бухали в переривах мєжду маханням лопати і гнобили своїх духів, а я сидів красавчиком в морській формі в кожаних прогарах( ботінки такі без шнурків) і в мене був кожаний чорний ремінь. Так у мене був огнєтушитєль, асбестова ковдра, тушонка, масло і бєла булка з помідором і кавуном. Я у них забезпечував пожаробезпеку при сварочних роботах. Вони дико заздрили чорному шкіряному ременю і хотіли на щось виміняти, але хуй їм обломився. Коротше я сидів курив і наблюдав як такі раби як ти махають лопатами і катають тачки. І потому у кожного своя планида, тобі чирва, а мені красівий карамультук, поїздки на полігон для пострілять, хата в ірпені і стоянка на 400 машин. А тобі залишається Зєлю віртуально ганять геть і волати, шо ти ще не вмееееееер. Ти пойми лопата чирва вшита в твою судьбу і в поколєнія таких шкуропродавців як ти. А я завжди буду панувать і малювать на твоїй жопі живописні пейзажі.
Нажмите на изображение, чтобы открыть его в исходном размере.

допизделся ты шо нэма твоей усраины, половина слиняла, вторая половина чемодан ТЦК вокзал окоп месяц похороны поминки съели пирожок забыли. Если откроют границы то ты плять один останешься
алеккк вне форума   Ответить с цитированием