Цитата:
Сообщение от алеккк
помнишь раньше стройбат был? так там такие зверюги служили шо им даже оружие не выдавали, а ты про какой то карамультук, но то хуйня, главное тебе светить красным очком шоб пан не промазал при епле, а так теперь ипут хахла все кому не лень, нерабы плять, Зеля гнида, уси на майдан, щээээ нээээ вмэээрлааа.
Заметь, как вас уничтожают все, все хотят шоб усраина исчезла, весьмирснами
|
Звісно пам'ятаю стройбат, я тоді пожарним в Севастополі служив, а в Балаклаві чи на Фіолєнті забув вже сапоги-стройбати шось там будували в штольнях. Мабуть ти теж тоді в стройбаті служив. Так от вони там бухали в переривах мєжду маханням лопати і гнобили своїх духів, а я сидів красавчиком в морській формі в кожаних прогарах( ботінки такі без шнурків) і в мене був кожаний чорний ремінь. Так у мене був огнєтушитєль, асбестова ковдра, тушонка, масло і бєла булка з помідором і кавуном. Я у них забезпечував пожаробезпеку при сварочних роботах. Вони дико заздрили чорному шкіряному ременю і хотіли на щось виміняти, але хуй їм обломився. Коротше я сидів курив і наблюдав як такі раби як ти махають лопатами і катають тачки. І потому у кожного своя планида, тобі чирва, а мені красівий карамультук, поїздки на полігон для пострілять, хата в ірпені і стоянка на 400 машин. А тобі залишається Зєлю віртуально ганять геть і волати, шо ти ще не вмееееееер.

Ти пойми лопата чирва вшита в твою судьбу і в поколєнія таких шкуропродавців як ти. А я завжди буду панувать і малювать на твоїй жопі живописні пейзажі.