Показать сообщение отдельно
Старый 05.08.2025, 17:43   #166690 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
помнишь раньше стройбат был? так там такие зверюги служили шо им даже оружие не выдавали, а ты про какой то карамультук, но то хуйня, главное тебе светить красным очком шоб пан не промазал при епле, а так теперь ипут хахла все кому не лень, нерабы плять, Зеля гнида, уси на майдан, щээээ нээээ вмэээрлааа.
Заметь, как вас уничтожают все, все хотят шоб усраина исчезла, весьмирснами
Звісно пам'ятаю стройбат, я тоді пожарним в Севастополі служив, а в Балаклаві чи на Фіолєнті забув вже сапоги-стройбати шось там будували в штольнях. Мабуть ти теж тоді в стройбаті служив. Так от вони там бухали в переривах мєжду маханням лопати і гнобили своїх духів, а я сидів красавчиком в морській формі в кожаних прогарах( ботінки такі без шнурків) і в мене був кожаний чорний ремінь. Так у мене був огнєтушитєль, асбестова ковдра, тушонка, масло і бєла булка з помідором і кавуном. Я у них забезпечував пожаробезпеку при сварочних роботах. Вони дико заздрили чорному шкіряному ременю і хотіли на щось виміняти, але хуй їм обломився. Коротше я сидів курив і наблюдав як такі раби як ти махають лопатами і катають тачки. І потому у кожного своя планида, тобі чирва, а мені красівий карамультук, поїздки на полігон для пострілять, хата в ірпені і стоянка на 400 машин. А тобі залишається Зєлю віртуально ганять геть і волати, шо ти ще не вмееееееер. Ти пойми лопата чирва вшита в твою судьбу і в поколєнія таких шкуропродавців як ти. А я завжди буду панувать і малювать на твоїй жопі живописні пейзажі.