Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
От ти наївний підарюга, лопата чирва в углу стоїть в тебе, а в мене в углу стоїть американський карамультук і це маркєри того, хто з нас хто і хто для чого народився. Ти ж сам хотів стати гражданіном хуйлоцарства, а там для тебе лише статус раба з лопатою. А вільні люди мають зброю, а не лопату. Ну згадай як задовго до війни Мєдвєдєв оголосив програму переселення в дикі тайожні єбєня 7 мільйонів українців. Правда він пиздів про всякі ніштяки, мовляв бабла дамо по два чемодана, шоб хазяйство там організувать, шоб помідори там вирощувать. А насправді він тобі дав лише паспорт, вибив вікна з дверями, відключив воду і тепер чекає коли ти поїдеш в мурманськ махать лопатою. Я не купився, а ти купився і тепер дивишся на ту лопату і хочеш мені її збагрити. Но вот хуй тобі, ти цю лопату беріг, лєлєяв, тобі нею і махати от восхода і до забора. Назвався підарасом - розчепірюй жопу.
|
помнишь раньше стройбат был? так там такие зверюги служили шо им даже оружие не выдавали, а ты про какой то карамультук, но то хуйня, главное тебе светить красным очком шоб пан не промазал при епле, а так теперь ипут хахла все кому не лень, нерабы плять, Зеля гнида, уси на майдан, щээээ нээээ вмэээрлааа.
Заметь, как вас уничтожают все, все хотят шоб усраина исчезла, весьмирснами