Показать сообщение отдельно
Старый 05.08.2025, 12:15   #166682 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
От ти наївний підарюга, лопата чирва в углу стоїть в тебе, а в мене в углу стоїть американський карамультук і це маркєри того, хто з нас хто і хто для чого народився. Ти ж сам хотів стати гражданіном хуйлоцарства, а там для тебе лише статус раба з лопатою. А вільні люди мають зброю, а не лопату. Ну згадай як задовго до війни Мєдвєдєв оголосив програму переселення в дикі тайожні єбєня 7 мільйонів українців. Правда він пиздів про всякі ніштяки, мовляв бабла дамо по два чемодана, шоб хазяйство там організувать, шоб помідори там вирощувать. А насправді він тобі дав лише паспорт, вибив вікна з дверями, відключив воду і тепер чекає коли ти поїдеш в мурманськ махать лопатою. Я не купився, а ти купився і тепер дивишся на ту лопату і хочеш мені її збагрити. Но вот хуй тобі, ти цю лопату беріг, лєлєяв, тобі нею і махати от восхода і до забора. Назвався підарасом - розчепірюй жопу.
помнишь раньше стройбат был? так там такие зверюги служили шо им даже оружие не выдавали, а ты про какой то карамультук, но то хуйня, главное тебе светить красным очком шоб пан не промазал при епле, а так теперь ипут хахла все кому не лень, нерабы плять, Зеля гнида, уси на майдан, щээээ нээээ вмэээрлааа.
Заметь, как вас уничтожают все, все хотят шоб усраина исчезла, весьмирснами
алеккк вне форума   Ответить с цитированием