Показать сообщение отдельно
Старый 05.08.2025, 11:31   #166681 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Болтовиков Посмотреть сообщение
Тупое животное, ещё раз напоминаю, раз твоя память совсем не работает, не читаю я твои высеры, просто из принципа не читаю и не буду, пока ты сучара не начнёшь писать на принятом здесь на форуме языке - русском.
Я вот ни чуть не удивлён, что ты тут своей вялой самостийностью машешь, проходил это уже, с братом двоюродным. Под Киевом он живёт.
Вот сука всё один в один с тобою. Одна у вас прошивка, так же под конец общения чисто на мову перешёл, и пиздёшь про то как они всех нас убъют, и как он возьмёт в руки оружие и пойдёт свою землю защищать. Думаю, можно и не говорить, что он как и ты хуй куда пошёл, а так же в схроне сидит и только в инете воняет.
Якось ти себе дивно поводиш, комєнти мої не читаєш, але втриматись від відповіді не можеш. Тобто ніхуя не понятно, но очєнь інтєрєсно? Ти зрозумій, мені похуй, читаєш ти мене чи не читаєш, головне шо жопа в тебе полихає, а там хоч трава не рости на місці твого вихлопу.
Бачиш, навіть твій двоюріднний брат з тобою на людській мові розмовляє, а ти його не розумієш. Прикинь, а він тебе розуміє прєкрасно. В мене сестра рідна в Москві, така сама йобнута як ти, але я її нахуй послав з її фашизмом і на тому все общєніе закінчилось. І більше мені не треба ізображать з себе доктора психіатра шоб запобігти приступам вашого тупого фашизму. От і твій брат більше не вважає тебе братом, бо ти залупа а не брат і тому він більше не хоче розмовляти на мові окупанта навіть з тобою, бо потенційно ти теж окупант і нацист.

І да, ви дійсно тупі як двері в поліції. Навіть совки були розумніші чим ви, бо перед війною всі в школах вчили німецьку мову, бо знали, що це мова ворога з яким вони будуть воювати. А ви довбойоби кончені требуєте від нас щоб ми розмовляли на вашій мові. Прикинь як це дибільно, якби совки требували від німців розмовляти на російській. Ми мову вашу знаєм на відмінно і іноді краще чим ви, а ви сосете пісю. І часто на війні наші видають себе вам за своїх, а потім беруть в полон або тупо вбивають поки ви зрозумієте що перед вами ворог. А ви так зробити не можете, бо нашої мови не знаєте і навіть слово паляниця вимовити не здатні так, щоб не видати свій кацапізм. Бугага, пизда вам, мова - це зброя, тупий ти віслюк.