Показать сообщение отдельно
Старый 03.08.2025, 08:55   #166606 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Проигранный бой, это совсем не означает - проигранного сражения, в любой войне, важен - итог! Иначе: "Хорошо играл, но не угадал ни одной буквы и ваше очко, уходит в зрительный зал"))
Я так понимаю, что этими вскудахами, ты пытаешь уже заранее ВСУ тоже очень хороши и почти победили?)) Какой же ты все таки тупой))
Так я ж і дивлюсь на ваш ітог в цілому. Росіянам окрім рівня життя в Москві хизуватися нічим. Тобто всі росіяни працюють на москвичів, які живуть на рівні якого небудь європейського міста не самої багатої країни. Цей рівень трохи більший за базові потреби і вони можуть дозволити собі ходити в торгові центри, театр, ресторан. Або поїхати на відпочинок кудись за кордон в Європу або Азію. Інші росіяни дозволити собі рівень базових потреб тобто їжа, одяг, комуналка вже не можуть в повному обсязі, хоча до 2014 року багато хто з них міг поїхати в ту ж Турцію чи Єгипет. І не треба порівнювати Україну з вами. У нас і близько не було тих можливостей з ресурсами які були в Росії. Так де ваші побєди? Одні програні бої. І вони будуть програватись далі з більш розгромними рахунками. Ну Москва може якісь битви для себе і виграє, але такі помийки як Краснодар лежать в нокауті.