|
Новичок
Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях
|
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Ты сам, не ведая того, высрал наружу свою сучность, которая просто кричит, что для тебя кроме жадности и набития своего брюха, больше ничего не существует и ты за это продашь даже мать родную, Родину, государство, близких, тебе будет комфортно только там, где твоя жопа в тепле. Я себе, в своем государстве, могу позволить все, что мне нужно, а благодаря "лодке" и прочему, я могу буть уверен, что мало кто сунется покушаясь на мою свободу, а мое государство, может само решать где и кому дать пиздюдей, не оглядываясь и не быть зависимым от чьих то интересов, в сравнении с твоей помойкой 404 и все это понимают. Я вот только не понимаю, как тебе это не понятно, ведь если только вам перекрыть оружие, вы стухните максимум через месяц, потому что сами по себе, вы - ничего из себя не представляете и если вам чего то дают, то уж точно не ради "доброй души", а преследуют свои интересы - вашими сратыми жопами, так себе ситуация, но ты тупая ёбань, этим ещё и гордишься, трудно найти ещё таких уёбков, гордись, хохлы - эксклюзив   
|
Блядь, от ніхуя я не пронікся твоїм пафосом. Поняв тільки, шо благодаря лодкє на тебе ніхто не нападе. Одне не зрозуміло, хто хотів на вас напасти? І для чого? Шоб самоубитись в ваших безкрайніх гівнах і єбєнях? Чи може шоб ваших пенсюков покормить? Рєсурси? Так ви їх зараз китайцям за півціни поставляєте, що китайцям і трєбовалось від вас. Тобто вони вас не кормлять, соціалку вам не забезпечують, нічого вам не будують, інвестицій не вкладують, технологіями не діляться. Но продають вам за скаженні гроші свій автохлам і інший готовий продукт найнижчої якості, який більше ніде не куплять. Ну і нахуя на вас війною йти, коли ви самі все зробите, самі самоуб'єтесь в Україні, звільните свою азію від себе для роботящого китайця, який потім візьме в аренду мільйони гектарів землі, випиляє її, висушить і візьме в аренду іншу вашу землю за копійки. Європі і США у вас зовсім нічого не треба, шоб воювати з дикими довбойобами постійно ужратими, агрессивними і з трєбованієм уваженія. Ну і лодка твоя буде плавать десь хуй знає для чого поки Хуйло не сообщіть скоту, шо мол она утонула. Крейсєр Масква тепер тоже підводний і утонул. А хто його втопив? Так 404 помойка, яка на мінімалках, на виклянченій зброї четвертий рік стоїть в обороні і не дає кацапам прийти і качать свої рабські наратіви, від яких вони сцють кип'ятком і вірять в вєлічіє. Вони блядь ні від кого не завісімиє. Ахуєть. Літають на 50 річних літаках, клянчать у китайців електроніку, у корейців ракєти і снаряди, у ірану мотори для шахєдів і пиздять про нєзавісімость. Шо там з вашим славним авіаносцем "Отмірал Піздєцов". Був і весь вийшов? А шо з парадом воєнноморським? Всьо, кончились паради? А шо случилось? А кто єто здєлал? Айяяй. Бєзобразіє. Короче, дебіл ватний, жуй своє красноє знамя, гордись вєлічієм і бризкай помідори дустом, а то хтось їх спортить. Або есвеошніки, або парша якась, хоча я між ними ніякої різниці не бачу.