Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Проснись блохастый,не то зима приснится,так и замёрзнешь не просыпаясь.
|
Тобі треба гімно в голові поміняти. Ця мєтодічка настільки згнила, що вже ніхто окрім тебе її не згдує. Дивись сам не замерзни взимку. А то будеш валєжнік збирать, а тут вжух і мусора. І статтю тобі за расхіщеніє путинської собствєності. Як альтернатіва тобі запропонують погрітись бігом на штурм десь на запорізькому напрямку. А там на твою голу жопу вже чекає заряжений дрончик. Буде так тепло, що ти перегрієшся, лошара йобана .
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Дак он не спит, он на разборке завала, там в спальном городе Ирпень что-то спрятали
|
Дрочи тут Піся, на тім світі не дадуть. На роботі я, вентилятор на нісані рогу діагностую.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Может опрос проведем и выясним кто не вылазит из них? Ну что бы ты конкретно обосрался?))
|
Та проводь хоть три опроса. Опрашиваєме тут підарьйо не є об'єктивним і тому значення для мене не має. Ти і сам це знаєш. бо входиш в це стадо. Ви лижете тут один одному, так майка на сраці завертається. Опрос він буде проводіть. Якби у вас підарів рабообразних був хоч якийсь статус, вільних людей, у вас би царь не сидів на одному місці 25 років. А ви є бидло покірне і вашого мнєнія ніхто ніколи не питав. Тому можеш бееекнуть, тобі в отвєтт замееекають.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
Тут не это важно, тут важно кто теперь будет оплачивать банкет и каком объеме, ты чо вообще тупой?))
|
В чому проблема? Ти Мерца не чув, або Каю Каллас? І помоему це ти тупий, бо спочатку ти пизділо про те шо не понімаєш як вони будуть літати і доставляти, а тепер привично перевзувся в прижкє і запизділо про те як будуть оплачувать. Ну лапоть скрєпний хулі, рот відкриє і зразу пиздить.
----------
Цитата:
Сообщение от =Stil=
у Арестовича и то умнее, хотя он и такой же гандон как и ты))
|
Та я ж не протів, но Арєстовіча слухать, це як до гадалки ходить. Ну лапті тупі, вони люблять з лапшою на вухах ходити і коли їм в вуха мягким гімном сруть.