Цитата:
Сообщение от Мартьянофф
скажите, все идет по плану как и три года назад?
|
Ну не дуже. Просто вони плани переписують весь час. Но в принципі план у них простий воювати до останнього кацапа, або до трупа Путіна. А потім як в Першу світову, прийде Лєнін і заключить сєпаратний мір. Історія завжди повторюється, але вже як фарс. Но можуть бути і ньюанси. Путіна з дочками, Кабаєвою і Мізуліною посадять в якийсь підвал в глубінкє Росії і рєволюціонери розстріляють цей виводок без всяких угризєній совісті. Років через 50 канонізірують і зроблять їх святими мучениками, а ще років через 50 будуть ставити пам'ятники і носити квіти. В помийці ніколи і нічого не міняється.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
И возле будинка парковка на 600 машин.
|
Та понятно, що ти підор дєрєвєнский, проживаючи в селі російської вигрєбухи ти навіть уявити собі таке не можеш. Я б вам фото показав, але не хочу більше світити вам локацію. Бо хуй вам на всю вашу йобану підарську морду. Та і не вміститься вона на фото з однієї позиції. Якщо приїхав після 20.00 то машину треба ставити на обочині за пів кілометра.
----------
Росіяни так збивали безпілотники, що уламки падали прямо на автівки та житлові будинки.
У ніч на 20 липня дрони атакували Москву та Підмосков'я, внаслідок чого там сталися пожежі.
Міноборони РФ відзвітувало про збиття 16 безпілотників. Після падіння уламків загорілися автомобілі, пошкоджено житлову багатоповерхівку, повідомив у Telegram-каналі мер Москви Сергій Собянін.
Через падіння уламків одного зі збитих дронів у Зеленограді, що під Москвою, загорілися автомобілі.
Вибухи вночі також були чутні у Тулі.

----------
Лапті, вам ніколи не досягти рівня України. Зарубіть це собі де хочте, на хую, на носі, на жопі, на лобі. Запам'ятайте, ви завжди будете відпизжені, уніжені і обісцяні.

----------
Отак подивишся здаля, на москаля-
І ніби справді він людина,
Іде собі, мов сиротина,
Очима – блим, губами – плям,
І десь трапляється хвилина,
Його буває навіть жаль,
А ближче підійдеш – скотина!
----------
[Только для зарегистрированных...]