Показать сообщение отдельно
Старый 20.07.2025, 14:40   #166186 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
а факты - вещь упрямая, за все года правления Путиным, он не проиграл ни одной войны и необязательно только "снарядами", тоже самое будет и на Украине.
А Сирія? А Чечня? В Сирії вас просто посадили на сраку, а Чечніви платите дань 80% бюджета Чечні наповнюється вашими грошима. Так вони ще й комуналку не хочуть платити Газпрому. В Чечні не працюють ваші закони, там не діє ваша поліція і там не живуть росіяни, бо їх гноблять, зневажають і принижують. В Москві чечен відпиздить росіянина і йому ніхто ніхуя не зробить, максимум заберуть в відділок, а потім відпустять, бо за ним приїдуть земляки і розкажуть вашим мєнтам як треба Чечню поважати. І ти це знаєш, но видаєш бажане за дійсне. В Грузії може ви і виграли, але гордитись такою всратою побєдою проти мікроскопічної Грузії може тільки гопнік як ви. При цьому грузини в очі росіянам плюють в Грузії. В Абхазії в готелях росіянам рекомендують не покидати територію готелю, щоб не бути пограбованим. Ну і де ще ваші побєди? Армєнію ви кинули, Іран ви кинули. Ваша репутація піздєц на плінтусі. А в Україні? Взяли Київ за три дні? Ніхуя, зате втратили десятки тисяч танків, більше мільйона людей вбитими і покаліченими, 423 літаки і півтори сотні вертольотів, третину флоту чорноморського, тисячі ракет і дронів, а побєда де? За останні 18 місяців вам вдалося захопити ще цілий 1% нашої территорії. Не дорого платите за таку побєду. Путін нє проіграл нє одной войни. Ти кому пиздиш, вата тупа? Собі? Шо воно тобі дає? Психостабільність? Ну скільки себе не найобуй, а потім прийде усвідомлення гіркої реальності. Здохне ваше Хуйло і ви всі зробите його винуватим, а себе пострадавшими. Твоя самовпевненість заснована на зомбоящику зіграє с тобою печальну шутку. У тебе залишиться розбите нахуй корито. Ви погано вивчали свого вєлікого ефіопа Пушкіна.

----------

Цитата:
Сообщение от Roudell Посмотреть сообщение
Так оно и видно что Блок на подсосе пишет
От якби ти, підор мені не отсасував я б і не писав. Ти мені смокчеш, я пишу. Такий от чейнж. Справєдліво ж правда. Повинна ж бути тобі якась відплата за твій міньєт? Читай і смокчи.

----------

А шо там у вас сьогодні в Підмосков'ї і Тулі горіло? Де тульський гомік? Галіфе засране відстірує?