Показать сообщение отдельно
Старый 19.07.2025, 11:39   #166146 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
Теперь по поводу вашей легитимности и нашей заинтересованности в ней: нам совершенно похую, кто там и как вас признает\не признает, НО, когда РФ достигнет своих целей в СВО, то надо будет подписывать определенные бумаги, будь то остановка на освобожденных территориях или ваша капитуляция, или ещё что, поэтому надо будет легитимного ответственного за базар, который будет подписывать с вашей стороны, что бы потом небыло "я - не я, хата - не моя" и если вдруг опять взбрыкнете и получите по ебалу, что бы не кричали как с плаката - "Помоги", как последняя петушня.
Та як же ви цих цілей достігнєтє? Не виходить же ніхуя. Ми ж пам'ятаємо ці цілі. Демілітаризація і денаціоналізація. І шо? В яку сторону воно рухається. Треба ж згадати початок. У нас ризинові тапки і автомати калаші, потім джавєліни і стінгєри. Потім хаймарси і атакамси. Потім абрамси і бредлі, потім ф-16 і М4, джидамси, скальпи і шторм шедоу і накінець дрони. Десь на підході балістика. Це хоч якось нагадує демілітаризацію? А денаціоналізація? Що з нею? Українська мова витісняє російську. Мій друг з Криму, рускій по національності родом з Воронєжської області шпарить на українській так, що дасть фору українцю. Кацапів ненавидить все населення України без виключення.
Ой, а може ваше Хуйло мало на увазі не Україну, а вашу помийку? Демілітаризувати і розвалити її нахуй? Може його німці завербували коли він служив там в західній групі військ? Тоді все сходиться. Мільйон кацапського м'яса, десятки тисяч артсистем, танків, бронемашин, ПВО, чорноморський флот, економіка в пизду, нафтогазоторгівля в пизду, все коту під хвіст. Прекрасні результати підривної роботи і саботажу. Засунуть таку багату країну в жопу в клуб ізгоїв КНДР і Ірану, просрати Сирію, Армєнію, Азербайджан, Африку. Підкласти її під хуй Китаю, обкластися найбільшими санкціями, яких не було ні в кого. Прекрасна робота нєвиносімо лєгітімного презідєнта Путіна.

----------

Цитата:
Сообщение от =Stil= Посмотреть сообщение
если РФ начнет вводить свои санкции, то вся Европа начнет коллективно отсасывать (хотя они сами уже себе навтыкали так, что близки к краху), а нам этот 18-й!!! Пакет как "зайцу - стоп сигнал" и если уж и теневые европейские "дороги" перекроются, то Индия и Китай способны их компенсировать с лихвой и даже проще будет, а вот что европейские холуи будут делать - большой вопрос и когда народ обнищает, их погонять сраной мешалкой (а быковать там есть кому, беженцев там хватает и эти чуркобесы привычные)))
Дядя, для імпортозамєщєнія потрібна працююча промисловість, мозги і гроші. Гроші у вас ще є, але тільки на війну, а двох інших складових не було ніколи. В 18 пакеті санкцій закладені потолок на вашу нафту в 46 баксів, практично на рівні собівартості. Ви не виробляєте електроніку і тому нічим її не можете імпортозамєстіть. Ви не виробляєте обладнання для видобутку і переробки нафти і газу. Ваша наука в жопі, ваші вченні тікають в ЕС і США. Ви не пропонуєте цивілізації ніхуя конкурентного і передового. Навіть ваша зброя на рівні кінця 90-х і її ніхто вже не хоче купувати. Всі побачили як вона знищується застарілими американськими і европейськими системами. Подивись навкруги себе. Що ти бачиш? Досягнення цивілізації, чи все той же совок? Чи ти дивишся на Москву? Так в Москві немає ніхуя російського. Все імпортне. Будівельні матеріали, проекти будинків, фурнітура, електрообладнання, комп'ютерна техніка, одяг. Чим ви це хочете імпортозамєстіть. якщо ви штани якісні пошити не можете так, щоб на сраці великими буквами СССР не вишити. Я зовсім не розумію на чому ти строїш свої уявлення про вас. На істінной вєрє в свєтлоє будущєє РФ? Де хоч якісь прєдпосилки на те, що ви на таке здібні і спроможні? Запропонуйте не світу, а хоча б собі щось таке, що могло б бути кращим чим є у інших. Або щось таке чого немає зовсім у інших. Дядя ти погряз в утопіческих мєчтаніях які чомусь видаєш за реальність.