Цитата:
Сообщение от GASCHE
Вы треть от первоначальной численности украинцев недосчитываете и что-то тут пытаетесь доказать.
|
Піськозалупа, ваша статистика нашої чисельності не вартує ніхуя. Ви повністю пиздлива паскудна і брехлива помийка, вірити якій не можна жодному слову. Тому засунь свої наблюдєнія в сраку собі і не відсвічуй. Підрахуємо свої втрати після війни. І пам'ятай, для нас не важливо втрата російськиї колаборантів і підарів по образу і подобію тіпа алеккк. Це навіть добре, що все це сміття буде викинуто з України після війни. Тому що це хвороботворний мікроб і воно повинно жити в вашій підарашці як клоп і паразит і висмоктувати вашу економіку до тих пір поки ви не розвалитесь на гнилі шматки. А перед нами стоїть завдання вичистити цю нечисть, щоб блищало як у кота яйця. Якраз до вас весь цей непотріб після війни і поїде об'їдати вас і заражати паразитами. Бо працювати на благо країни не може не те що він, а і завезені колись з ваших смердючих єбєнєй його засрані прєдки в лаптях. Тому ми не переживаємо за те, що ми втратили тисячі колаборантів. Зате дуже багато донецьких і луганських людей переїхало на територію України і будують свій бізнес, платять податки і розвиваються. От такі люди цінні. І прикладів в мене дохуя і більше. Вони розмовляють на російській мові, але намагаються вчити українську і це прекрасно чути від них суржик і їхні зусилля бути українцями. Тому хуй вам від гланд аж до прямої кишки, а не Україна. Вас тут чекає лише люта смерть і ненависть. І запам'ятай, ніякого примирення з вами не буде. Вам ніхто не вірить і тепер всі будуть готуватися до того, що поряд живе, гниє небезпечний ворог, тому будь якої миті треба буде бути готовим вбивати русню на звук російської мови.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
А кричите что вы не пидор
|
Я не кричу, я спокійно кажу, що вся русня потомствєні підори. І хоч ти не часто лізеш в тему гомосяцтва, ти все одно підор, як і всі ви тут. Звук ф в вашій фєдєрації запросто читається як звук п. Точно так як звук в читається як звук б. Бабілон, вавілон, фєдєрація, пєдєрація. Ну так склалось, що ви підори. На фронті вас інакше не називають. Росіянин значить підор. Із пєсні слова не викинеш. Та і підтверджуєте ви це кожен день.