07.07.2025, 10:47
|
#165786 (permalink)
|
|
Участник тусовки
Вы сказали Спасибо: 20
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Я за свободу совісті і в принципі за будь яку свободу. Якщо комусь хочеться в жопу їбаться, то це його жопа і цей той має право своєю жопою розпоряжатись так, як йому хочеться. А твоя жопа кому належить, якщо не тобі? Кадирівцям, Хуйлу, чи Гундяєву? Ну наприклад, чим вам заважали євангєлісти, що ви їх під статтю підвели? І да, я за ЛГБТ і їх права. Я до них ніяк не відношусь і вони до мене теж. Але я поважаю їх права і вони мої поважають. Так в мирі і живем. А ваші підараси хочуть і будуть вас імєть. Наприклад кадирівці вас кацапів часто плутають з вівцями, або ішаками і пользують на всю. А на фронті вже знято десятки відео з дронів як ви один одного в сраку їбете прямо в окопах. Така вона суровая руская правда. Немає баб, то ви не дрочите, а один одного в сраку хуярите. І це точно не ЛГБТ, це підарасія. Недаром ВСУ вас підарами називає. В армії Македонського такі підарські відносини превєтствувались, бо сплочєніє, любов і підтримка. Ну а ви четвертий рим, фашизм і всьо такоє, тому все у вас як в них. Так і повинно бути. Тримайтесь і тримайте ануси в чистоті.
|
Как красиво перефразирована поговорка
Моя хата с краю
----------
Цитата:
Сообщение от путин вова
А кто напал то?
|
Долбоёбушка,персональный вопрос тебе.
Израиль напал на Йемен
Кто фашисты?
|