Показать сообщение отдельно
Старый 28.06.2025, 20:09   #165542 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Так получается хохлостанцы и женевскую конвенциию нарушили.
Блохастый,Разграбление и не оплата в захваченной Курской области хохлостанцами.
Ах вы-ж курвы.
Це нагла брехня. Є відео як солдати ВСУ возили курську бабу народжувати в Україну, а потім повернули назад з новонародженою дитиною. Безліч відео де солдати ВСУ підтримували місцевих жителів їжею, водою і медикаментами. Окупації в прямому розумінні там не було, бо така ціль не ставилась. Було тимчасове зайняття бойових позицій на ворожій территорії для відтягування фашистських сил хуйлостану. Операція закінчилась і ВСУ звідти пішли. Але дуже добре відзначилась РФА(російська фашистська армія) Вона почала скидати КАБи на курську область стираючи з землі свої ж села разом з жителями.

----------

Цитата:
Сообщение от GASCHE Посмотреть сообщение
Матом покричи.
ЇБАТЬ ТЕБЕ ХУЄСОС ПІСЯ В СРАКУ! Так тебе влаштує?

----------

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Среди пораженных целей — аэродром в Староконстантинове, где базируется авиация ВСУ, а также склады вооружений в пригородах Киева — Борисполе и Гостомеле. Удары также были нанесены по промышленным объектам в Днепропетровске, Сумах и Запорожье.
ВСУ нанесли удар по аеродрому Українка і знищили всі стратегічні бомбери. Також був нанесений удар по Кремлю і розвалена Спаська башня, а також склад боєприпасів в соборі христа спасителя.

----------

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
где базируется авиация ВСУ, а также склады вооружений в пригородах Киева — Борисполе и Гостомеле.
Ну дивись, тебе наїбали, а ти тут когось хочеш запевнити в тому шо тебе не наїбали. В Гостомелі в мене гараж, Гостомель від мене в 9км. Якби там були підірвані якісь уявні склади, то мабуть я би це чув і бачив, але такого я не чув. Тиждень тому чув як ПВО вночі збивали дрони. Якби там була авіація то мабуть наді мною літали би бойові літаки і я теж би це чув і бачив. Але ні вибухів сильніших від підриву дронів, ні літаків я не чую і не бачу. Тому роблю висновок, що вам мощно пиздять, ви вірите в якусь не реальну побєду, торжествуєте і отримуєте задоволення від насраного вам в голову. Кацапский холуй повинен від чогось тішитись і почувати себе вялікім. Ну то хай так і буде. Але єдинне, що ви зараз робите це розбиваєте дронами мирні будинки з сплячими в них мирними мешканцями. Нацизм і тероризм як він є. Насолоджуйтесь цим поки є можливість. Скоро підійде наша балістика. А може вона вже й працює. Тому що по останнім новинам були знищенні в Маринівці два Су34 і ще два пошкоджені. Про це пишуть ваші телеграм канали. Чому вони не встигли піднятись в повітря, якщо це були дрони - велике питання. То можливо це були і не дрони, а щось набагато швидше на підльоті?

----------

Ну і до кучі...

Цитата:
Служба безпеки України завдала ще одного болючого удару російським окупантам. Цього разу в ніч з 27 на 28 червня дрони української спецслужби атакували військовий аеродром "Кіровське" у тимчасово окупованому Криму.

Як повідомив пресцентр СБУ, було нанесено вогневе ураження по місцям дислокації авіаційного компоненту, засобам протиповітряної оборони, складах зберігання боєприпасів, а також розвідувальних та ударних БпЛА ворога.

В спецслужбі зазначили, що наявні дані свідчать про знищення багатоцільових та ударних гелікоптерів Мі-8, Мі-26 та Мі-28, а також самохідного зенітного ракетно-гарматного комплексу "Панцир-С1". Протягом ночі на ворожому аеродромі відбувалась вторинна детонація.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 28.06.2025 в 20:03..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием