Показать сообщение отдельно
Старый 22.06.2025, 21:28   #165364 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от cfkvsi Посмотреть сообщение
Министр: я не сбежал, я объединился с украинцами в Европе, потому, что их там больше, чем на Украине.
Успокойся, ти привично обісрався з вашою пропагандою.

Цитата:
Віцепрем'єр-міністр національної єдності Олексій Чернишов заявив, що повернувся в Україну. За його словами, поїздка за кордон була робочим відрядженням. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Нарешті вдома. Непросте, але дуже важливе відрядження (яке завдяки деяким ЗМІ стало несподівано популярним) завершено. Завтра - повертаюся до роботи в Кабміні: втілюватимемо домовленості на практиці", - написав Чернишов.

Міністр зазначив, що, зокрема, його команда працюватиме над збереженням уже наявної підтримки громадян України в країнах-членах Європейського Союзу.

----------

Цитата:
Сообщение от алеккк Посмотреть сообщение
Да у вас уже сало польское, мыло, одна химия, было когда то при Азарове мясо молоко, удои, центнер на гектар,
Ну ахуєть, сало польскоє. Сьогодні на базарі грудінку купив пальчики оближеш, менше всього мене хвилює польське воно чи наше. Головне що є і смачне. Мило ти будеш жерти, бо іншого в тебе немає. Азаров просто ідєальний руководітєль. Після тог як він втік в Росію в казні залишилось 117000 гривень. Просто охуєнний прем'єр. Не розумію, чого його Путін не поставить прем'єр міністром. Ну клад же, а не економіст, нє?

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 22.06.2025 в 21:30..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием