Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Министр: я не сбежал, я объединился с украинцами в Европе, потому, что их там больше, чем на Украине.
|
Успокойся, ти привично обісрався з вашою пропагандою.
Цитата:
Віцепрем'єр-міністр національної єдності Олексій Чернишов заявив, що повернувся в Україну. За його словами, поїздка за кордон була робочим відрядженням. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
"Нарешті вдома. Непросте, але дуже важливе відрядження (яке завдяки деяким ЗМІ стало несподівано популярним) завершено. Завтра - повертаюся до роботи в Кабміні: втілюватимемо домовленості на практиці", - написав Чернишов.
Міністр зазначив, що, зокрема, його команда працюватиме над збереженням уже наявної підтримки громадян України в країнах-членах Європейського Союзу.
|
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
Да у вас уже сало польское, мыло, одна химия, было когда то при Азарове мясо молоко, удои, центнер на гектар,
|
Ну ахуєть, сало польскоє. Сьогодні на базарі грудінку купив пальчики оближеш, менше всього мене хвилює польське воно чи наше. Головне що є і смачне. Мило ти будеш жерти, бо іншого в тебе немає. Азаров просто ідєальний руководітєль. Після тог як він втік в Росію в казні залишилось 117000 гривень. Просто охуєнний прем'єр. Не розумію, чого його Путін не поставить прем'єр міністром. Ну клад же, а не економіст, нє?