Цитата:
Сообщение от angtar
|
Якби ти не читав всякої хуйні і не вірив вашій пропаганді був би розумнішим. Але ти навіть не усвідомлюєш, що ти читаєш і як тебе найобують. По першій цитаті ти прочитав основаніє посадки волонтерши, де в обвинуваченні немає жодних доказів переводів грошей ВСУ. Ти би це знав, якби прочитав ту статтю що дав я. Але ти її не читав, а просто набрав в яндексі ім'я засудженої і знайшов вашу брехливу версію. Тебе влаштувало. Коли в тебе в машині мусора знайдуть наркотики, які самі і підкинуть, щоб збити з тебе бабла, згадай про цю дівчину яка за свою емпатію сіла на 22 роки, хоча не вбила і не покалічила нікого, а лише допомагала тікати від війни в Росію рускоязичним. С- совість, якої у вас не було і не буде. Моя фашистська сестра з Москви на запитання про те як вона дивиться на те, що Путін вбив Нємцова колись сказала: Ну мало лі, кого у нас убівают. Дєлов-то. Треба пожити в Російській помийці, щоб стати таким як ви, бездушними, безсовістними і аморальними підарасами.
Відносно другої цитати, то якби в тебе було хоч трошки мізків, то ти би перевів суму в півмільярда гривень в доллари і подумав, що за таку суму можна побудувати набагато більше чим кінологічний центр, звідки ці гроші взялись, тобто з чийого бюджету, чиї вони, хто будував і т.д. Я наприклад їду на роботу повз цю школу для собак. І знаю, що вона приватна і побудована за гроші приватних інвесторів. Цей центр не для поліції, а для всіх бажаючих хто хоче навчити свого собаку правильної поведінки. Звісно він платний. Буча і Ірпінь багаті міста за рахунок забудовників, які будують і продають квартири, тому інвестори можуть собі дозволити будувати і кінологічні центри. Це мабуть якось розходиться з вашими уявленнями про ніщу Україну?