|  13.06.2025, 20:52 | #164748 (permalink) | 
	| Новичок 

Вы сказали Спасибо: 13 

Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях

Сказал(а) Фууу!: 0 

Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях

Откуда: калужская область Авто: AZLK 2141,Газэл,Солярис) | 

Цитата: 

| 
					Сообщение от Dad_Cats  Ти бач як ти роздухарився, Нострасвинособакус. Ти зрозумій, що мені похуй на ваші поїзди які падають на фури і похуй на фури які падають на поїзди. І похуй скільки при цьому здохне кацапів, бо кожен кацап проклятий на віки вічні. Кожну секунду на ноьго може впасти цеглина, або гнилий міст, бо карма сука нєізбєжна після всьго того, що ви натворили в моїй Україні. Я вас бачив в гробу в білих лаптях і мені сцяти з дев'ятого поверху хто до вашого знищення приклав свою руку. Чи то ваші власті, які срать хотіли на ваші комунікації, чи то наша Служба Божа України. Краще б канєшно, щоб Служба. Шо касаємо особисто тебе, скаженна свинособака, то я тут розкинув карти і бачу, що через півроку тебе скрутить страшною болячкою, але ти виберешся, витратиш купу грошей, но залишишся інвалідом. Потім проживеш ще сім з половиною років, а потім здохнеш, але до цього тобі відріжуть ногу. Готуйся, блядіна і пиши заповіт на той хлам шо в тебе є.
 |  Ну нихуя себе,ты Вафел Говномессинг)))) 
 ----------

Цитата: 

| 
					Сообщение от путин вова  Иван427, не подгорай фашист.Просто я историю Второй мировой войны немного лучше тебя знаю.
 |  Слышиш,уёбок  
Где здесь хоть один объект логистики?

Или ты опять язык в жопу засунеш?
		 | 
	|   |   |