Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Шукаєш подвох-надєжду? Зрозумій, що гірше ніж в тебе в мене не буде. Я живу в європейскій крїні, а ти живеш внутрі залупи. Вас ніколи ніхто не визнає территорією росії. Ніколи і ніхто. І тому в твоїй залупі не буде ніхуя, ні інвестицій, ні розвитку, ні економіки. Ні-ху-я. Зарубай собі на носі. Ви чергове придністров'я, одне з кількох які створила росія. Буфєрна блядь зона, нахуй нікому не потрібна, на вічному підсосі і на вічному остаточному фінансірованії. Ви виконали свою міссію, вас можна забути. І ти сука продажна це розумієш, бо прикладів дохуя, росія ніколи не вкладає гроші в діри подібні вам, бо вона не в змозі вкладати в свої власні діри. Та і не потрібно. Ви живете для того, щоби бути використані для нападу на чергових сусідів. Для цього ви повинні жерти гівно і не митись. Тобто, щоби 3 рублі для вас були достойними грошима. І тоді вашу тушку можна купити за 4 рублі і послати в штурм, шоб ця тушка добігла до розвалюхи і там здохла.
|
проснись ты абасрался. Нормально всё , придурок, нихуя ты не знаешь, уже писал раньше про ремонт, ремонтируют всё! дороги крыши парки трубы, самая большая проблема не хватает людей, хотя дохера возвращаются, на вскидку людей даже больше стало чем при усраине.
Алчевский металлургический комбинат после ремонта ебашит на всю катушку, всеми цветами радуги дымит и шахты работают
А вот шо на украине производят? экономика по распилу бабла, думаешь никто не знает?