Показать сообщение отдельно
Старый 01.06.2025, 18:53   #163845 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ты то что радуешься долбоеб , ответка будет по вам жди клоун , я об этом и писал сегодня . Думаю посля этого вам сделают обрезание , порадуйся ....
Та як жеж не радіти за вас, коли у вас таке свято сьогодні - День помийної авіації і підводного флоту. П'ять аеродромів і злосчастний арсєнал в Сєвєроморську. Якраз під час моєї срочної служби в 1984 він весь злетів в повітря, а тепер через 41 рік знову. Тенденція однак. Знищено стратегічних літаків більше 50 штук. Лапті, ця оперція увійде в історію світову воєнного мистецтва. Ми просто показуємо всьому світу чим ви є насправді. У вас повний бардак з охороною воєнних об'єктів. Ваш воєнний потенціал можна знищувати копійчаними засобами. Ви ніхуя не контролюєте, ви кругом пройобуєте, ви витрачаєте своїх людей як розхідний матеріал, а в підсумку ви з вибитими зубами відповзете і залізете в свої болота зализувать розірвані сраки. Ви як були дикими і тупими так ними і залишитесь. І ви це заслужили, щоби жити ізгоями і кривавими маніяками які завжди хочуть знищити слабіших. Ні честі, ні совісті, ні благородства. Ви тупі і безтолкові підараси, які всім доставляють проблеми і перманентно отримують пизди.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 01.06.2025 в 19:01..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием