Цитата:
Сообщение от Иван427
Ты с родителями общаешся?
Или тоже их совковыми пидорами называеш?
|
Мої батьки не дожили до вашого підлого нападу на Україну в 2014 році. До того ж мама нічого хорошого від совка не бачила, важка робота, економія на всьому, пережила війну, голод і потім через це до кінця життя робила заготовки на зиму. Вона так і розказувала - жили бідно і робили важко. А при Україні їй жити подобалось. Я і сам достатньо довго жив в совку і нічого нормального в совку не бачив. Одна брехня про достіженія і тони чугуна на душу насєлєнія. Я їбав ваш голозадй і брехливий совок і ніякої ностальгії по ньому ніколи не відчував. Я служив в тупій і дебільній совковій армії і весь її дебілізм бачив власними очима. Но от шо дивно. Тупі російські лапті які тут дрочать на совок не бачили його з середини і не виживали в ньому в реальності. Но вірять в картінку совка в тєлєвізорі про ті часи і мєчтають в ту картінку попасти. Но там буде не картінка, а реальна вигрібна яма з додатком вашого російського бандитизму і корупції. Влади мусорів і чиновників. І все при тих же дефіциті всього, чергах, ніщенських зарплатах і важкої ручної праці. Північна Корея зараз цю реальність демонструє. Дєрзайтє, удачі вам на цьому путі. Нам дуже цікаво подивись потім на ту реакцію від вас коли ви там опинитесь. Але боюсь, що реакцію вам буде страшно демонструвати, щоб не опинитись в зоні за дєскрєдітацію властєй.