Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Эт тебе лучше знать,ты обоссана или обосрана.
|
Та я ж не знаю об які тряпки ти там в своєму пєтушатніку спотикаєшся.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Канешна,технологично 404 в геометрической прогрессии прекращает своё существование. 
|
Слова технологія, геометрія і прогрессія не є рускімі. Слово "канєшна" ти написав з трьома помилками. Так шо з першого разу в тебе не вийшло, сєлянін. Попробуй рідними матюками це все описати.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Ух технологичный ты наш генератор вч. А чо? Лампочку илича для проверки искры слабо мутануть?
Че ты сам-то о технологиях знаешь? Можт литье под давлением, или стекольеое производство? Бля, да просто стулья из пластика сделать в производственном масштабе дома на коленке?
А может порошковой окраски камеру замутил?
Ты, педрило, чо знаешь то о технологиях? К стати и о прфсоюзах ))))))????
Ты просто питушок кинутый. Уот и фсёёё.
|
Ти глянь який ти рускій кулібін. Все можеш, крім одного - на російській мові правильно писати. Відносно лампочки ілліча, то її придумав не ілліч, а Франсуа Пьєр Амедей Арганд швейцарський хімік і фізик. А Ілліч він більше по швейцарським борделям і прастітуткам спеціалістом був. Там собі і сифіліс підхватив. Но зато тепер ваш вічно живий вождь вічно живого СССР.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Бля, да просто стулья из пластика сделать в производственном масштабе дома на коленке?
|
Треба думати, що ти собі таку "мєбєльну фабрику" в своєму клоповніку побудував і їбашиш пластмасові табурєтки в промислових масштабах. Ну маладєц, чо.

Мені більше подобаються стільці з дерева і я їх просто купую при потребі.

Краще б ти собі якусь дрочильну машину сконструював, а то все по старінкє - брудними руками і мозолями.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
а ну вспомни таблетки
|
Згадав. Слово таблєтка не російське, а латинське, походить від слова tabula. В українській мові є своє слово яке відповідає цьому предмету - пігулка. А от в російському волапюку немає свого.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Орiшник спилкуваитисЯ
|
Які ж ви недолугі і тупі. Ваш орєшнік на українській мові це ліщина. Означає конкретний вид горіху - фундук. Маю підозру, що ви цього факту не знали і орєшнік ваш для вас це сад з будь яким горіхом. І ви настільки тупі, що арахіс для вас це теж горіх.