Цитата:
Сообщение от angtar
слава богу наш Президент не такой долбоёб, как просроченнвя гнида...
|
Оце ти лизнув так лизнув Хуйлофюрера.
Російські окупанти після багаторічних обіцянок відновити зруйновані міста та села, де встановили "руській мір", відверто заявили про "економічну недоцільність" таких дій. На таку заяву "керівництва" окупаційної адміністрації на Донеччині звернув увагу Центр протидії дезінформації при РНБО, передають Патріоти України.
Йдеться про заяву ватажка терористичного угрупування "ДНР" Дениса Пушиліна. Він повідомив, що відбудова всіх зруйнованих війною населених пунктів, особливо сіл, - економічно невигідне. Російський гауляйтер послався на законодавство РФ, заявивши, що нібито деякі зруйновані населені пункти не можуть вважатися "повноцінними".
Де ці луганські прастітутки бігають? Нехай порадуються.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Так у вас очередей нет, но и грошей на новое авто нет, уже 10 лет на 308 катаетесь
|
Я ж не перекуп, мене влаштовує. Пробіг 130 000. Для чого мені нова? Мені і на цій зручно. Но ти б не пиздів, голдранець мокрожопий. В тебе зовсім ніякої немає, їздиш на лоховозах і шайтанарбах. Ви тут всі ніщі і без претензій до свого добробуту. Або Москвич, або "капєйка, або "нє нужен". І винна їм в їхньому всратому житті "просроченая гніда" в Україні. Ваше Хуйло вже настільки просрочене, но ніт, вони просроченого десь шукають, а не в себе.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
Если день победы над фашистской германией,то называй правильно:ПРОВЕСТИ ПАРАД В ЧЕСТЬ ПОБЕДЫ СССР
|
Пішов нахуй баран тупий. Нацизм перемогла коаліція, а не СССР. Без американської допомоги ви б зараз на німецькій мові розмовляли.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Да вас бы ваши нацики порешили без балистики
|
Їбани пургєну, Піся, твої тєксти будуть більш наповнені смислом.
----------
Цитата:
Сообщение от cfkvsi
А у вас уже есть перемоги?
|
Дивлячись, що з вами сталось в геополітиці то таки є і не малі. Ми стали відомою на весь світ країною, яка змогла успішно протистояти російському нацизму і фашизму. А вас весь світ побачив в вашій звірячій і дикій подобі тварюк і моральних збоченців.