Цитата:
Сообщение от Иван427
А твой дед 8 мая праздновал?
Или 9 под шконкой прятался?
|
Нє, Підорваня, мій один дід воював на Фінській війні окупантом, потім отримав відстрочку на рік, а потім попав в окупацію, а ще потім його німці загнали в Німеччину, де він працював конюхом у нємки. Двоюродний дід загинув офіцером на початку війни, а ще один теж був в окупації і не воював. Так шо їбать тебе в сраку з твоїм 9 мая. Смокчи хуй і відсвічуй.
----------
Цитата:
Сообщение от LAIN-TIAN
Dad_Cats,
Сегодня ваши твари нацистские ударили по мирным жителям на рынке в Олешки!
Ответь мразь.кто ты и твои побратимы?Вас всех от мала до велика нужно просто уничтожить!!!!!С вами ни какие договоры не сработают.Какие же вы не люди.тебе тварь разве это не понятно?
|
От як реальність вилазить.
Цитата:
Офіцер Сил оборони Херсона Руслан Михайлевський підтвердив Суспільному, що атака дрона була спрямована на російських військових. Сили оборони Херсона спростували інформацію про «масований удар» по Олешках, яку поширює російська пропаганда. На відео видно, що удар точково спрямований на групу російських військових. Унаслідок цього загинули двоє і було поранено п’ятеро окупантів, повідомили пізніше Сили оборони Херсона.
|
----------
Рускій мір по проханню дончан прийшов в Донецк.
https://www.youtube.com/watch?v=W_LN8rKWGtw
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Я тебе в гробу бачив в білих лаптях з розірваною сракою
И после этого ты паскуда обсосавшаяся хуёв, с очком в котором пробег американских хуёв превышает превышает долг украины, пытаешься вякать что мы тут гомосятину разводим?
А ты конченый пидарюга просто подстраиваешься под разговор?
Ты даже тут обосрался, пидорасня хохолковая.
А с другой стороны я тебя понимаю.
Это ж ваше будущее.
Либо гроб либо срака рваная.
Либо срака рваная до гробу.
|
Ну дивись Підорваня, сраку ж можна порвать багатьма різними способами, в тому числі і якщо лізти через забор до сусіда красти унітаз наприклад. Но в тебе ж потомствєнного підараса тільки одна ассоціація? Ги-ги. Якщо в тебе розірвана срака, то тебе обов'язково виїбали в сраку.

Тобто ти постійно думаєш і мислиш лише в одному напрямку - гомосяцькому. Ну тому ти і Підор Ваня.