Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 01:49   #162144 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Та шо ти мені можеш там розказать з своєї повністю корумпованої помийки? Хочеш я тобі розкажу, чому ваша консервна банка Буханка коштує 1.8 млн рублів, а електричний ларгус 3.8 млн. І які навіть вам нахуй не потрібні? Ну тому що Автовазом управляє хтось з друзів вашого царя і на автоваз виділяють з бюджету їбануті гроші. Процентів 70 з них пиздять і ділять між собою і царьом, а на залишки з 30 процентів клепають ці подєлки, яким ціна копійка в базарний день. Але ж вкрадене треба якось виправдати і тому така ціна на цей металлолом. А оскільки це гівно не конкурентне на світовому ринку, то по харошому його треба давно закрити і витрачати гроші на інвестиції в це гівно. Але як тоді пиздити бюджет? Ну от воно і працює і строїть буханку за 18000 баксів в той час, коли набагато кращий Фольксваген Т5 можна купити з пробігом в 150000 км за 15000. І він не буде скрипіти, рипіти і розвалюватись. В ньому не буде холодно взимку і на ньому можна проїхати за один раз 1000 км так шоб позвоночнік не висипався в труси як в вашій буханці. Ну і розхід палива буде в два рази менший. А ти мені про таможню хочеш шось розказати. Я ніде не казав про те, що в нас немає корупції, але пиздіти про нашу корупцію вам ну це рівень тупості і повної сліпоти. Оце одоробло ваш кримський міст, коштував 5 млрд долларів. А по оцінкам західних експертів такий міст європейц побудували б за 1 млрд. То скільки спиздили друзі царя Ротенберги? 80%. І ти про нашу таможню?

----------

Якщо мірять, то треба мірять від Португалії, Туреччини, Британії. От і поміряй, а не від Москви. Та і при чому тут Калінінград, коли то не росія, а колишня Східна Пруссія. Та й не треба циркуля, я ж про ментальність європейську писав. А вона закінчується зараз на кордоні Дніпропетровської області і Запоріжській.
Речь про одно, а тебя всё автопром не отпускает.
Тебя спрашивают про могоду-ты время говоришь)))
Про границы как не меряй)
Либо Белорусь либо украина получится.
Как ни крути Киевская Русь)))
Иван427 вне форума   Ответить с цитированием