Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 01:09   #162138 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 13
Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
В тому то і річ, що у вас немає мови і ви можете розмовляти і писати тільки на общєпонятному збірному суржику. Ваш суржик потрібен лише для того, щоб використовувати його коли тобі щось треба, а не для спілкування. Нахуй він мені потрібен в спілкуванні з вами, якщо мені від вас ніхуя не потрібно. Я його знаю краще від вас, але говорити на ньому без потреби не хочу. Якщо вам треба мене розуміти користуйтесь перекладачем, або вчіть мову ворога. Я ж колись вивчив ваш суржик, саме для того, щоб вирішувати питання для своїх потреб. А в Україні він не потрібен, в Європі він не потрібен. Ну то тримайтесь за свій суржик але знайте, що вас ніхто не розуміє там. Він жеж тільки ваш. Всі національні республіки які були в СССР вивчили цей суржик для своїх потреб, але мають і свої мови і користуються вдома саме ними. А у вас немає своєї мови, бо ви не маєте нації. Немає такої нації рускій. Ваш російський народ складений з різних націй, але ви позабували свої національні мови і стали сбродом без коренів і предків. Та ще й гордитесь цим. Хто ти по національності Ваня? Вепс? Мокша? Угр? Якут? Бурят? Татарин? Хто? Яка твоя мова? А немає в тебе мови, бо ти не знаєш хто ти. А без мови ти просто рускій, не рус, не русин, а рускій, тобто чийсь, належиш комусь. Тому і суржик общепонятний для всіх, а свого немає ніхуя. То звідки у вас візьметься національна гордість, честь, совість, воля? Немає звідки взятись цим людським рисам. Тому ви не зовсім люди, а скоріше людське сміття.
Приведу тебе реальный случай.
Украина 2007 год. Возвращаемся домой.
Шел ремонт дороги от Троебортного и до Е95.
И из за многочисленных объездов и ночи немного заблудились.
По дороге шли две женщины, остановились, спросили как проехать на границу, и началось.
Шо ты балакаеш?
Мы тебя не зрозумеем
И прочий бред.
Но после протянутых 10 гривен, и понимать стали и Русский язык выучили)))
Иван427 вне форума   Ответить с цитированием