Показать сообщение отдельно
Старый 01.05.2025, 23:49   #162120 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Иван427 Посмотреть сообщение
Вот опять ошибаешься Сасок хуеглотатель.
С 06 по 14 каждый год бывал.
И всю вашу деградацию видел своими глазами.
Так что можешь не пытаться пиздеть пиздабольская твоя рожа.
А про ебав в сраку, прочитай свои посты.
Пидорасина криворожская
Підор Ваня, ну це ж ти почав писати про жопу, сосать хуй без всяких вставок, тобто конкретно саме про це і ні про що інше. Ну тобто ти розстроївся від сумної реальності, сказати тобі нічого і перше що тобі прийшло на ум, це уязвити когось підарщиною. Ніяких опровєрженій, ніякого диспуту і возраженій, просто коментар про єблю в жопу і картінка з вконтактіка в виді дорожнього знаку де США дає в рот Україні. Дешево, примітивно і сердито. І надєжда, що це когось виведе з себе. Але ніт, бо підар це ти, саме тобі приходить в голову говорити про підарщину, коли крити нічим. Дивлячись на твій профіль я бачу що ти їздиш на конченному москвичу і газелі і вище цього рівня тобі не піднятись, бо ти виріс в ніщебродстві і подхнеш в ніщебродстві. Но мисль про те, що ти ж вялікій рускій підор не дає тобі спокою і тобі треба займатись самоубєждєнієм шо не все так у тебе хуйово, бо хахол їздить на запорожці, а ти на москвичу тіпа пан. Чувак в мене був запорожець до 2000 року. Я так заїбався в ньому їздить, що коли купив тойоту каріну то подарував запорожця знайомому чуваку разом з запчастинами які були в гаражі. А він потім ще й продав його за 200 баксів. В нас дійсно практично немає жигулєй, вони давно всі згнили практично немає москвичів. Один раз я бачив у якогось пєнса капєйку. Сука як нова, пробіг 20 000. Він її чуть лі не сєрванті тримає і їздить на ній на дачу влітку, а взимку натирає її вазєліном і не їздить. Але це унікуми, яких одиниці. Все ваше гівно давно на металоломі . Блядь, це машина "полчаса позора і ти на роботі". От ваші пів Підарашки і їздить на цьому гівні, бо вибратись із ніщети не може і не вибереться ніколи. Буханки, газелі, москвичі, ніви, ока це гівно в яке залазити западло, але вам ахуєнно. Ну хай так і буде. Купі говно, спасі росію.
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием