Показать сообщение отдельно
Старый 28.04.2025, 12:16   #161985 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 12 раз(а) в 5 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 3 раз(а) в 2 сообщениях

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
все есть и все будет предъявлено и уже предъявлено в судах и приговоры уже есть
Та ясєн хуй у вас все єсть, токо ви не покажете бо у нас пачпорта нєту. Ну а ми показуєм і ви бачите. І підвали ваші питочні з замученими трупами в них і наших полонених заморених як в Бухенвальді до дістрофії і анорексії, на відміну від ваших відкормлених і здорових. А ви не показуєте, но у вас єсть. Це фашизм і нацизм, путінська ти свиня.

----------

Цитата:
Сообщение от Mems Посмотреть сообщение
Ты я вижу не угомонишься никак холоп ипсошный , ну тогда буду с тобой общаться твоими методами и так начнемс
Вот все что ты ипсошный скот накалякал там на тарабарском это все киев науч фильм , или одесская киностудия и ложил я на все это ипсошное пропагандонское дерьмо с прибором
Так а я ж тобі особисто нічого не доводжу. Я вам розказую, що ви сцикливі фашисти, робите свою криваву справу і відмазуєтесь як сцикуни, попутно вигадуєте таку саму хуйню про нас без жодних доказів. Це ж у вас ще з збиття Боінга тягнется. Там вже така куча воєнних злочинів і ваших відмазок, що прокурори будуть десятиліття розгрібати. Ну а СБУ не буде. СБУ буде вашим воєнним злочинцям голови відгризати неочікувано і креативно. І ти ж зрозумій, що шансів на те, що ти хочеш розібратись особосто зі мною в тебе ніяких немає. Бо ти статичний кусок гімна, мирняк і пиздяще чмо якє вирішує рівно ніхуя. Ти можеш тільки від злості срать під себе і більше ніхуя. Ну тобто ти фашист з нульовим потенціалом тебе звать ніяк і ти ніхто, раб і одинця парнокопитного рогатого стада яка бекає, мекає і жує траву і корні. Тому пизди, козломордий скот, теб ніхто не троне.

Последний раз редактировалось Dad_Cats; 28.04.2025 в 12:31..
Dad_Cats вне форума   Ответить с цитированием