Цитата:
Сообщение от Mems
Я бачив , еще как бачив и не только я и прокуратура РФ бачила со следствием , А ты все сука про бучу когда уже во всем мире знают про то что это фейк и вы сами своих граждан с белыми повязками расстреляли тоже уже всему миру известно . Иди на хуй со своей бучей , или ты придурок , даун полный не понимаешь этого или ипсошное дерьмо , тогда на хуй иди в марафон
|
Це ж все лише твої слова які не підтверджені нічим, а мої підтверджені сотнями відео ваших злочинів і фото, свідченнями сотень людей які були учасниками тих собитій. Де ваші відео знущань над мирняком і де вбиті нами мирні люди в Курській області? Докази представляй. Камери відеоспостереження ж працювали? А я бачив тільки відео тьотки з машини яку возили з її дочкою в Україну рожать, потім як їй привозили памперси і продукти і як вона дякувала українським солдатам і розказувала, що дочка б померла як би не вони. А коли ви повернулись в те село ця ж тьотка вже розказувала про українських фашистів і як вони знущались над людьми. От і ципсо для таких деградантів як ти.
----------
Цитата:
Сообщение от Mems
а по что суки бандеровские рядом с дитячими майданчиками свою инфраструктуру располагают ответь падла
|
Де ця інфраструктура? В вашому телевізорі і в ваших головах. Докази є? Там був якийсь завод воєнний? Військова частина? Навкруги лише дев'ятиповерхівки. А в ресторані зібрались космєтологи і парикмахери. І військових не було. Но вам же потрібна відмазка? Ну так ви придумаєте цю відмазку завжди. Вам пиздіти легко, а хтось потім повинен це опровєргать. Ваш піздьож кругом і ви самі це знаєте. А в Сумах де ви в'їбали ракетою по центру міста на вербну неділю поруч з тролейбусом, де було нагородження військових і ви цей злочин оправдуєте тим, що били по цим військовим. Це нормально вбити сотню мирняка заради того, щоб попасти в десяток військових? Це нормально для вас нацистів і террористів. Підар, почитай конвенції, це ваш воєнний злочин за який ви будете відповідати. І порівняй як це робимо ми. Підриваємо самокат і вбиваємо вашого генерала точечно. Так щоб більше ніхто не пострадав. Або приходить кіллєр і вбиває вашого льотчика, який скидав бомби і ракети на наші міста. Або прилітають дрони і попадають прямо в завод по сбірці БПЛА, або скловолокна. А якщо прилітає Хаймарс туди де нагороджують ваших фашистів героїв, то це завжди серед поля, але ніколи в городі. Ви самі розхуярили літаками з бомбами свої курські села з своїми ж мирняками, щоб вибити наші війська і цьому теж повно доказів, бо тепер там воронки від півторатонних кабів, яких у нас ніколи не було.