22.04.2025, 18:07
|
#161610 (permalink)
|
Новичок
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении
|
Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Прикинь який парадокс і марка, і модель китайська, а машина українська, бо тепер належить українцю. Для твого мікромозга це не постіжимо, Підорваня? Дивись як прикольно, айфон розроблений в США, а виготовлений в Китаї. Він американський, чи китайський, недоумок ти кацапський? Шоб в тебе не лопнула нитка між вухами від перенапруги, я тобі скажу, що він мій, бо я його купив.
|
а если китаец насрал в машине, то это теперь чьё гавно?
----------
Цитата:
Сообщение от Dad_Cats
Нє-нє-нє. Ніякої нормальної ціни у вас немає. Ви завжди порушуєте договори, завжди і всі. Тому з вами можна тільки втратити гроші і нічого не купити. Тепер продавайте свій газ китайцям, їх ви хуй наїбете, бо вони з вами церемонитись не будуть, палку в сраку вставлять чуть шо і лопнете від своїх газів. Вам тільки такі партнери підходять. Які вас можуть раком поставити і виїбати в усі діри. От з такими ви будете договори виконувать. А цивілізовані країни, які торгують по договорам вам не підходять і вам вони більше не вірять. Тому і Газпром ваш в повній сраці. Путін докерувався економікою. Набіуліна вже хоче повіситись.
|
дрова тоже в Сибири
----------
Цитата:
Сообщение от путин вова
Газ-это малый процент экспорта страны.У Газпрома уже миллиардные убытки.
Чему ты дурачок радуешься не понятно...
|
чипы со стиралок и ракеты закончились, ракет осталось на три дня
|
|
|