Цитата:
Сообщение от angtar
|
Це вам вона не вигідна, бо сєбєстоімость вашої нафти 40-45. А саудітам похуй, вона в них під ногами поруч з портами і її ціна 5 баксів. В ваш бюджет закладена ціна в 69. Ваш бюджет на 30% поповнюється доходами від податків на цю нафту. Скільки зараз іде вашого бюджета на війну не підкажеш? Трумп канєшно дрочить на Хуйла, но своїм хаосом перелякав ОПЕК+ і вони збільшили добичу. Китай переходить на електрічки, европа переходить на електрічки і нафту треба продавать поки купують. Якщо така ціна протримається хоча б рік то вашим мобілізованим дійсно почнуть давати держаки від лопат. Дров в Сібірі дохуя, все не вигорить і китайці не виріжуть. Ну подивимось однако. СССР теж крєпкий був, але почав війну в Афганістані і через 10 років здох. Так СССР мало був зав'язаний на світову торгівлю і важку промисловість випускав своїми силами. А ви все купуєте вже в Китаї. Від машин і тракторів до станків.
Ви ж самі на кожному форумі пиздите про запчасті з китаю, які не витримують пробігу від ТО до ТО. І якщо я не сервісі кожен день бачу японців, французів і німців від 2018 до 2023 року випуску, то ви бачите Хавали, Біди, Чері і Джилі, і всякий дешманський ноунейм. Я їх теж іноді бачу, но на них страшно дивитись коли вони висять на під'йомнику. Машина 2018 року знизу вся ржава, сайлентблоки в тріщинах, або порвані, міняти їх це загалом піздєц, бо вони хуйово вибиваються і прикипають намертво. Ну коротше хлам. Але для китайців це гівно коштує копійки, вони для себе роблять більш менш пристойно, а для вас в тридорога і гівно. І ви купите це гівно, якщо гроші будуть. І дивіться що кажуть в Європі. "Україну треба перетворити на стального дікобраза". Китай що небудь каже відносно до вас? Шось я не чув. Ну то готуйтесь до нових 90-х і курячих лап.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
Зрада пришла откуда не ждали

|
Лапті нєутомімо гєнєрірують шлак, но проізводство шлака приписують будь кому, тепер ще і іскуствєнному інтєлєкту. Їм здається, що ШІ такий же тупий як кацапи. Можу запросто намалювать від ШІ щось подібне, де ШІ розкаже що кожен кацап потомствєний гомосексуаліст. Віриш?
----------
Цитата:
Сообщение от Иван427
Да любой америкашка с печеньками.
Вы ж за печеньки страну просрали.
Ваша цена пачка печенья.
|
Підорваня, треба якісь нові штампи видумувать. Старі вже дуже заяложені і не викликають обурення. Чи твоя вузьколобість і відсутність уявлення на таке не здібна?
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
если у соседа корова сдохла, для хохла это лучший день в его никчемной жизни...
особенно, когда своей коровы никогда не было...
|
Ой блядь нам шо вам посочуствовать? Ми безчувствєна і безсовістна сволота. Наша русоненависть недостатня я вважаю.
----------
А це нацисти те, до чого ви опустились в своєму терроризмі.