Цитата:
Сообщение от Иван427
Что бы блохастый что то запомнил, необходимо сделать одно из двух действий.
1) выебать его в зад
|
Кацапи це гомосяцька нація. Як тільки новий кацап тут з'являється, так одразу заявляє з гордістью, що він бігає за мужиками, щоб когось виїбать в зад. Це шо, в дитинстві твій папка калужський бомж виїбав тебе в сраку і з тих пір ти став в жопу їбатись і тепер хочеш комусь відомстити? Твій папка ще не здох від стєкломоя? Він вже старий і немічний, ти можеш тепер сам виїбать його в зад в отмєстку, потім вибить йому зуби і виїбать його в рот. Ваня підор буде отомщон. В общем Ваня ти попався на гомосятінє, тепер твоє ім'я тут буде Підорваня. Ти сам себе здав, я не хотів такі жосткі мєри приймати, но нікуди не дінешся, треба Підорваня, треба.

----------
Цитата:
Сообщение от angtar
хуйня ты блохастая, Точка-У уже лет как 10 снята с вооружения у нас...
|
У вас багато чого знято з вооруженія, але ви на фронт пушки везете 40-х років. І танки Т-54 зняті з вооруженія. І шо, ми їх теж успішно хуярим А ішаки так і зовсім на вооруженії не стояли, але це вам не заважає їх використовувати. Так шо твій піздьож затасуй собі в сраку і радуйся. Отмазка не проканала. А кусок ракети з номером то хуйня така сама, як сідаючий труп в Бучі. Знають вже всі як ви фейки штампуєте.
----------
Цитата:
Сообщение от GASCHE
Так суд в Европе прошёл и признал ваших граждан виновными, а вы всё брешете
|
Ти Піхва від частого поїдання гівна вже заговарюватись почав. Не до добра все це. Скоро зустрінешся з Бабайом Вадіком на концерті у Кабздона. Я заїбусь пиво пить, шоб всі ваші могили обісцять.