Показать сообщение отдельно
Старый 30.03.2025, 22:20   #160843 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал(а) Фууу!: 0
Сказали Фууу! 1 раз в 1 сообщении

Цитата:
Сообщение от Dad_Cats Посмотреть сообщение
Росіянє не можуть за свою жопу порішать Ой а шо там не так? Я виїбав Лєлокола в усі дірки. Треба відмітити - за допомогою Казіміра, бо це він виклав це гівно на одні сутки. Я встиг качнуть. А після третього бану на синьому форумі виклав всю цю хуйню в рутрекер. Скільки було соплєй, сльоз, погроз, ромахіваній кулаками і покачиваній указатєльним пальцем. Но всьо коту під хвіст. Обнулив усі комєрційні достіженія тупого підора Лєдокола. А в тебе це викликало обіду і возмущеніє. Прикинь, я з цього гівна сам особисто ні разу не взяв ні однієї прошивки. Ну немає в нас того гівна, що ви прошиваєте цим гівном. Но лапті до сих пір це гівно качають і шиють. Дєнєжки тю-тю. Отак ми і вашу газонєфть поклали. Царствіє нєбєсное вашому Газпрому і Роснєфті. Синій форум після блокіровки цієї тєми пішов в маргінал. А знаєш чому? Бо всі українці з'їблися на кармастєр. От так от. Без нас ви пусте місце. Без нас ви один одному відсмоктуєте і їбетесь в свої фашистські сраки скучно і по битовому.
хахол думает шо всех наипал, только я смотрю хахла ипут все, только очередь занимай, усраина стала тумбой юмбой, как так?
как за десять лет можно просрать страну? когда в ЭС и нато? когда эвропейские пэнсии, свобода слова, демократия и права человека, гы гы.
нерабы плять, панду гээтььь, щэээээ нээээ вмэээрлааа
алеккк вне форума   Ответить с цитированием