Цитата:
Сообщение от angtar
Эти пидоры разграбили курские храмы и продают иконы, утварь на своих аукционах...
|
Блядь, це така хуйн2я, яку на голову не натянеш. Хто це гівно буде купувати? Покажіть мені такого довбойоба? Якісь пальоні тульські коньяки, якісь срані ікони. Нахуй воно кому потрібно? Які нахуй аукціони? Для чого? Шоб осліпнути від технічного спирту. Ви б ще бояру або стекломой свій ввіткнули в цю лажу тупу. Тільки тупий кацап може таке пити насравши на своє здоров'я. В нас в любому супермаркеті сотні сортів коньяку, віскі, рому починаючи від малої ціни до 5000 гривень за пляшку. Крафтового пива сортів 50 починаючи від 60 гривень і до 250. Ну хто в здоровому розумі буде це пиздити, а потім виставляти на аукціоні якесь скотське пойло під назвою "Крічевський", або якась голіма "Тула". Та ви їбанулись там в своєму дебілізмі, обізяни йобані. Хулі ви тягнете сюда всяке тупе гівно з своїх ріа новості і видаєте це все за достовірне. Ну це ж тупня і зашквар. Ну ким треба бути, щоб в таке вірити. Ви шо там зовсім йобнулись в своєму ніщебродстві? Ну блядь, людина в Україні, яка користується інтернетом і щось купує на аукціонах ніколи не буде купувати оце йобане кацапське палєво. Нахуй воно потрібне навіть даром:?
----------
Цитата:
Сообщение от алеккк
у него методички кончаются и харчеваться негде
|
Обізяна рєпообразна, я сам створюю мєтодічки. Вони в мене ніколи не закінчаться. Я вас крєатівно їбу одинадцятий рік і буду їбати поки сонце світить. А ти понаєх йобаний будеш терпіти мої знущання доти, поки в тебе окончатєльно пряма кишка не випаде від обіди і бєзудєржного пєрдєжа. Підарюга ти з свєтодіодом в сраці, їбать тебе в жопу.
----------
Цитата:
Сообщение от Болтовиков
Я твой дом труба срал.
|
Різьбу в сраці зірвеш в трубу срать. Потім яким хуєм нарізать будеш?
----------
Цитата:
Сообщение от Болтовиков
И приеду я таки в Польшу, насрать на твою могилу.
|
Та хто ж тебе в ту Польшу пустить, в тебе ж рило свинособаче, тебе на паспортному контролі ще на вході нахуй пошлють і скажуть: А, курва бобєр, псковська морда єхай нахуй ішаку взад, воткі нєт. Зроби собі сам дерев'яний рейхстах, внутрі постав вазу і візьми його штурмом, а потім посри там обільно в ту вазу. Можеш замість вази піаніно поставить і посрать в піаніно. Кацапські скрєпи - єта святоє.
----------
Цитата:
Сообщение от Molistat
Эй, криводырый, я сегодня общался с народом с передка и вот интересный факт. Хохол пидарас детей, как живой щит в блиндажах использует. Занавес!
Хохол = фашист натуральный. (Там оказывается иностранного сброду в добавок, просто кишат, как глисты.)
|
Ужас, як страшно жить. Вони тих дітей ще й їдять. Там вокруг бліндажа дєтскі кості і черепа лежать. Занавєс три раза.
----------
Цитата:
Сообщение от angtar
что погибли русские люди в Египте???
дальше продолжать, а то я сейчас накидаю скинов этих выблядков...
|
Які ще рускіє люді? Рускіє нє люді. Як би вони відчували себе людьми, вони б не продавали себе на м'ясо за 2 лімона і можливість повбивати невинних людей в чужій країні. Рускій це тварина, без мозгів і совісті, а значить не людина, а свинособака. І якщо десь здох рускій, то мір на децл очищається і стає світлішим і щасливішим.